Άδικη ήττα της ΑΕΚ στα… ‘’χασομέρια’’ του αγώνα

Άτυχη η ΑΕΚ αφού είδε στα μάτια τους Γάλλους της Rennes, έπαιξε με σοβαρότητα , πάλεψε τον αγώνα αλλά δεν ευτύχισε να πάρει ότι άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία, αφού η τύχη της γύρισε την πλάτη και δέχθηκε το γκολ που έφερε την ήττα στο 90’+4’ λεπτό.

Ταυτόχρονα πέραν της βαθμολογικής απώλειας του ενός βαθμού στα…. ’’χασομέρια’’ ο ταμίας των Λαρνακέων έχασε μέσα από τα χέρια του  στο τσακ ένα ποσό της τάξης των €210.00,00.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες και να γίνονται απειλητικές. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, στο 29’ λεπτό με τον Theate, ενώ οι «Κιτρινοπράσινοι» ισοφάρισαν άμεσα στο 34’ λεπτό, με τον Oier.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλοί μεσοαμυντικά και δεν επέτρεψαν στους Γάλλους, να γίνουν επικίνδυνοι. Από την άλλη η Rennes έδειξε κάποιες αδυναμίες στο αμυντικό της κομμάτι,  όμως έδειξε  την κλάση της μεσοεπιθετικά.

Στο Β’ ημίχρονο ο ρυθμός ήταν πιο έντονος, με την Rennes να έχει την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά. Η ομάδα της Λάρνακας κατάφερε να ισορροπήσει το ματς και άρχισε να γίνεται πιο δημιουργική.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, η ΑΕΚ έκανε καλή διαχείριση και κρατούσε μπάλα. Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι ‘’Κιτρινοπράσινοι’’ θα έπαιρναν τον πρώτο τους βαθμό και €210.00,00 ο Assignon στα….. ‘’χασομέρια’’ πλήγωσε τους πάντες στην ΑΕΚ Arena, που δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι έγινε.

Στην 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Dynamo Κιέβου στην Πολωνία (15/9, Stadion Miejski ŁKS, 22:00)