Άνετη επικράτηση του Απόλλωνα στην Περιστερώνα κόντρα στη Δοξα (στιγμιότυπα)

Τέλος αγώνα στην Περιστερώνα με τον Απόλλωνα να πετυχαίνει το διπλό με σκορ 0-3 κόντρα στην Δόξα σε ένα γήπεδο όπου τις δύο τελευταίες αγωνιστικές που αγωνίστηκε η γηπεδούχος ομάδα κόντρα σε Άρη και Πάφος F. C. αναδείχθηκε νικήτρια.

Οι “Γαλάζιοι” έδειξαν τις προθέσεις τους από την έναρξη του αγώνα και πίεσαν την εστία του Αντωνίου. Η πίεση αυτή έφερε αποτέλεσμα αφού ο Μαλεκιδης στο 15′ λεπτό με γυριστο σουτ εντός περιοχής πέτυχε το 0-1.

Ο Απόλλωνας έφερε τον αγώνα στα μέτρα του και δεν επέτρεπε κινδύνους για την εστία του Leeuwenburgh.

Παράλληλα η ομάδα του Pablo Machin προσπαθούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ για να δημιουργήσει σκορ ασφαλείας και το πέτυχε με τον μοναδικό Valbuena στο 45′ λεπτό με ένα υπέροχο σουτ στο “Γ” του ανήμπορου να αντιδράσει Αντωνίου.

Το 0-2 ήταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου ο Απόλλωνας μπήκε πάλι δυνατά επιδιώκοντας ένα τρίτο γκολ που θα σκότωνε τον αγώνα και τα κατάφερε.

Το 0-3 πέτυχε ο Bakenga στο 48′ λεπτό με ένα δυνατό σουτ. Αυτό ήταν και το παρθενικό γκολ για το νέο απόκτημα των “Γαλάζιων”

Απ’ εκεί και πέρα η ομάδα της Λεμεσού διαχειρίστηκε άψογα τον αγώνα, ο Pablo Machin έκανε όλες του τις αλλαγές για να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές εν όψει του ντέρμπι κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ την ερχόμενη Τετάρτη.

Δύο από αυτές ήταν η μία του νεοαποκτηθεντα Artean στο 46′ λεπτό αλλά και η είσοδος του 17χρονου Σοφοκλέους στο 76′ λεπτό. Αυτή ήταν η παρθενική εμφάνιση του νεαρού επιθετικού του Απόλλωνα.

Κάπως έτσι κύλησε ο αγώνας και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον Απόλλωνα νικητή με 0-3.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: