Έφυγε σαν κύρια η Ανόρθωση από τη Λεμεσό με τεράστιο διπλό επί του Απόλλωνα (στιγμιότυπα)

Τέλος αγώνα στο νέο γήπεδο Λεμεσού «αλφαμέγα» όπου η ΑΝΟΡΘΩΣΗ πέτυχε τεράστιο διπλό σε βάρος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ με 0-1.

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα της Λεμεσού και πλέον τα σύννεφα έχουν πυκνώσει πολύ πάνω από το Κολοσσι.

Με τη νίκη αυτή η Κυρία ανέβηκε στους 24β.  και βρίσκεται στο -2 από τη κορυφή όπου βρίσκονται ΑΡΗΣ, ΑΠΟΕΛ και ΠΑΦΟΣ F.C. με 26β. 

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν φάΑσεις για γκολ. Παρόλο που οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων είχαν πάθος δεν είχαν όμως καθαρό μυαλό και οι λιγοστες ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν έφεραν κάποιο γκολ και το τέλος του Α’ ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 0-0.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου η ΑΝΌΡΘΩΣΗ μπήκε πιο επιθετικά και δημιουργούσε ευκαιρίες για γκολ. Σε τρεις μάλιστα περιπτώσεις το πέτυχε όμως ήταν και οι τρεις offside μετά από έλεγχο μέσω VAR.

Στο 75′ λεπτό ο Nabil μάρκαρε στο κέντρο του γηπέδου τον Valbuena και ο Verissimo έδειξε κόκκινη. Όμως με παρέμβαση του VAR διόρθωσε το λάθος του αλλάζοντας την κάρτα σε κίτρινη.

Η Ανόρθωση συνέχισε να πιέζει επιδιώκοντας το γκολ και τα κατάφερε στο 85′ λεπτό με κεφαλιά του Gassama μέσα από την μικρή περιοχή και το Βόρειο πέταλο πήρε φωτιά από τους πανηγυρισμους των φίλων της ΑΝΌΡΘΩΣΗΣ.

Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ΑΝΌΡΘΩΣΗ να πανηγυρίζει μια τεράστια νίκη με 0-1.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: