Αγώνας μεταξύ ”γαλαζοκιτρίνων”σε λίγο στο ”αλφαμέγα” με την ΑΕΛ να αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ

Καλησπέρα από το νέο γήπεδο Λεμεσού “αλφαμεγα” όπου σε λίγο θα ξεκινήσει ένας αγώνας με αντίπαλους δύο ‘’γαλαζοκίτρινους’’ αυτός μεταξύ ΑΕΛ- ΑΠΟΕΛ.

Πάντα ένας αγώνας ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ είναι ένα ντέρμπι ανεξαρτήτως της αγωνιστικής κατάστασης των δύο ομάδων. Ειδικά σήμερα αν κάποιος θα έλεγε ότι έχει ένα πολύ ελαφρύ αφρύ προβάδισμα η ομάδα τη Λευκωσίας αυτό εξαλείφεται και από το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν θα έχει τη στήριξη των οπαδών του λόγω της γνωστής απόφασης της ΚΟΠ για μη μετακίνηση οπαδών των φιλοξενούμενων ομάδων. Έτσι οι ‘’Λέοντες’’ θα είναι τα αφεντικά στις κερκίδες και θα θέλουν να σπρώξουν την ομάδα τους σε νίκη.

Η ΑΕΛ προέρχεται από εκτός έδρας νίκη 1-3 επί της Καρμιώτισσας, επιπρόσθετα δε επί εποχής Γαρμπόζη έχει μαζέψει 9 βαθμούς (οι 3 από τη δικαστική για τον αγώνα με τον Οθέλλο), και θέλει να συνεχίσει το σερί με τα θετικά αποτελέσματα.

Από την άλλη η ομάδα του ΑΠΟΕΛ προέρχεται από ισοπαλία 2-2 με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ και μετά τη χθεσινή νίκη του ΑΡΗ επί της Καρμιώτισσας, έπεσε στη 2η θέση στο -1 από τους ‘’Πράσινους’’ της Λεμεσού και θέλει απαραιτήτως το τρίποντο για να επανέλθει στην κορυφή στο +2 από τον ΑΡΗ που θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Πέμπτη στο ΓΣΠ στο απόλυτο ντέρμπι κορυφής.  Στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ επανέρχεται ο Σα Πίντο μετά την 4-μηνη τιμωρία του.

Αναμένουμε να δούμε ένα δυνατό παιχνίδι με πάθος και προσωπικές μονομαχίες, ως επίσης τους προπονητές των δύο ομάδων Σα Πίντο και Αλέξη Γαρμπόζη να έχουν το πλάνο τους και αναμένουμε να δούμε πως θα ‘’διαβάζουν’’ την εξέλιξη του αγώνα.

Το φύλλο αγώνος με τις 11-άδες και τους αναπληρωματικούς:

Exif_JPEG_420