ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ έμειναν στην ισοπαλία, κερδισμένος ο ΑΡΗΣ

Σε ένα πολύ καλό παιγνίδι ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ έμειναν στο 2-2 στην «ΑΕΚ Αρένα» για την 3η αγωνιστική των play-off του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας είχε μπόλικο σασπένς και εναλλαγή συναισθημάτων αφού και οι δύο ομάδες βρέθηκαν πίσω στο σκορ και το ανέτρεψαν με τελικό αποτέλεσμα τον συμβιβασμό.

Έχασαν την ευκαιρία να ξεφύγουν οι «Γαλαζοκίτρινοι», οι οποίοι ήταν σχετικά πιο δημιουργικοί στον αγωνιστικό χώρο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και κρατούσαν το τρίποντο, δέχθηκαν όμως την ισοφάριση στο τέλος.

Από την άλλη «έσωσε» το βαθμό στο φινάλε η ομάδα της Λάρνακας, η οποία μάλιστα πήρε και προβάδισμα το οποίο δεν διαχειρίστηκε κατάλληλα και ισοφαρίστηκε άμεσα, κατάφερε όμως στο τέλος να μείνει στο παιγνίδι της διεκδίκησης του τίτλου.

Τα γκολ που έκριναν το τελικό αποτέλεσμα πέτυχαν στο 10’ λεπτό ο Gyurcso πέτυχε το 1-0 για την ΑΕΚ, στο επόμενο λεπτό το 11’ ο Kvilitaia ισοφάρισε για τον ΑΠΟΕΛ σε 1-1 και πάλι ο Kvilitaia έδωσε το προβάδισμα στον ΑΠΟΕΛ σε 1-2 στο 37’ λεπτό. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 88’ λεπτό ο Trickovski.