ΑΕΚ: Οι δηλώσεις του Jose Luis Oltra στη δημοσιογραφική ενόψει Fenerbahçe

Με προπόνηση στο βοηθητικό της γήπεδο ολοκλήρωσε ψες την προετοιμασία της η AEK για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής στον Β’ Όμιλο του Europa League με αντίπαλο την Fenerbahce SK, που θα διεξαχθεί απόψε στις  19:45.

Aκολούθησε η δημοσιογραφική διάσκεψη της ομάδας μας, όπου μίλησε ο προπονητής Jose Luis Oltra και ο Roberto Rosales.

Διαβάστε τις δηλώσεις:

«Αύριο είναι ένα μεγάλο και σημαντικό παιχνίδι, όχι μόνο για εμάς αλλά και για τον κόσμο. Όπως είπα και την προηγούμενη φορά δεν παίζουμε μόνο για το τρίποντο, ούτε για την πρόκριση παίζουμε για την περηφάνεια της χώρας μας. Είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα ήμασταν ανταγωνιστικοί πρέπει να είμαστε περισσότερο, αύριο ο στόχος μας είναι η νίκη. Θέλουμε ο κόσμος μας να δημιουργήσει μια ωραία ατμόσφαιρα γιατί είναι σημαντικό για εμάς, πάντα με σεβασμό και μέσα από τη συμπεριφορά του να δείξει τον πολιτισμό του. Είναι πολύ σημαντικός αγώνας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να κερδίσουμε.

Είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι έμπειρη ομάδα. Πρέπει να βελτιωθούμε και με την μπάλα και χωρίς την μπάλα. Πρέπει να πάρουμε την κατοχή, να φτιάξουμε περισσότερες ευκαιρίες και να φτάσουμε στην νίκη. Πρέπει να βελτιωθούμε και στις στημένες φάσεις.

Δεν συμφωνώ πως δεν πήραμε ρίσκα. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε και να κτυπήσουμε στην αντεπίθεση. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και δεν συμφωνώ με το ρίσκο που ανέφερες. Θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Σε καμία περίπτωση δεν είναι στόχος ο ένας βαθμός, πάντα θα είναι η νίκη. Την μέρα που θα έρθω να υπογράψω για την ισοπαλία σε ένα παιχνίδι, τότε θα σταματήσω να είμαι προπονητής, αυτή είναι η νοοτροπία μου.

Πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε με τόσες αλλαγές. Έχουμε καλό ρόστερ και έδειξαν οι παίκτες πως μπορούν. Εκτός από τον Άdam δεν μπορούν να παίξουν οι Αsante, Romo και Casas. Είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής ο Άdam, αλλά κάποιος άλλος θα παίξει στην θέση του. Εμείς κοιτάμε την συνολική εικόνα της ομάδας μας», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

«Αύριο είναι ένα ωραίο παιχνίδι και αυτό το ξέρουμε. Γνωρίζουμε τι σημαίνει. Παίζουμε για την περηφάνια όλου του κόσμου. Αύριο δεν θα είναι αρκετή η προσπάθεια, θέλουμε να κερδίσουε. Περιμένουμε ωραία ατμόσφαιρα, είναι μεγάλο παιχνίδι. Θέλουμε να φτάσουμε στο στόχο μας. Ξέρουμε τι σημαίνει εντός των αποδυτηριών αυτός ο αγώνας. Μάθαμε για την ιστορία και το τι σημαίνει αυτό το ματς, όμως είναι ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Θα πρέπει να βγάλουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Στην ΑRENA στα ευρωπαϊκά έχουμε υπέροχη ατμόσφαιρα, έχουμε μεγάλο αντίπαλο απέναντι μας και το σεβόμαστε, όμως θέλουμε τη νίκη», δήλωσε ο Βενεζουελάνος αμυντικός.