ΑΕΛ: ”Μαζί…..Μια ζωή μαζί!”. Παρουσίαση εισιτηρίων διαρκείας

Πραγματοποιήθηκε στο «Στάδιο Άλφαμεγα» η δημοσιογραφική διάσκεψη της Διοίκησης της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού για την παρουσίαση των Εισιτηρίων Διαρκείας 2023-2024.

Στη Δημοσιογραφική διάσκεψη έγινε στη παρουσία του Προέδρου και του Δ.Σ του Σωματείου, της Διεύθυνσης και του Προσωπικού.

Παρουσιάστηκαν οι τιμές και οι κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας από το Τμήμα Μάρκετινγ.

Αναλυτικά η Δημοσιογραφική διάσκεψη.

”Εισαγωγική ομιλία κ.Πλουτή Αβραάμ – Υπεύθυνος Επικοινωνίας ΑΕΛ

Καλημέρα σε όλους. Καλημέρα από το «Στάδιο Άλφαμέγα».

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και ολόκληρης της οικογένειας της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού, σας καλωσορίζουμε στη σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη.

Ευχαριστούμε τους φίλους δημοσιογράφους και Εκπρόσωπους των Μέσων Ενημέρωσης για την εδώ παρουσία τους και τη διαχρονική μας συνεργασία. Ευελπιστούμε και φέτος σε μια εποικοδομητική και ωφέλιμη συνεργασία.

Καλημερίζω και όλη την γαλαζοκίτρινη οικογένεια, τους χιλιάδες φίλους της ΑΕΛ που μας ακούνε και μας παρακολουθούν.

Μαζί μας σήμερα εδώ είναι ο Πρόεδρος της ΑΕΛ κ.Νίκος Χριστοδουλίδης, o γραμματέας του Δ.Σ κ.Στέλιος Αυγολούπης, τα μέλη της επιτροπής ποδοσφαίρου, οι κύριοι Τηλέμαχος Τηλεμάχου, Μιχάλης Χαραλάμπους και Μαρίνος Γεωργίου, ο Γενικός Διευθυντής κ. Θεόδωρος Αντωνίου και το προσωπικό της ΑΕΛ.

Στο πάνελ δίπλα μου, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Υπεύθυνος για Θέματα Μάρκετινγκ, κ.Ανδρέας Γεωργίου και ο Λειτουργός Μάρκετινγκ κ.Λένος Παπαδίκος.

Στο σημείο αυτό, εκ μέρους όλης της οικογένειας της ΑΕΛ εκφράζουμε για ακόμη μια φορά τα θερμά συλλυπητήρια μας στις οικογένειες και τους οικείους των δύο λεόντων που μας αποχαιρέτησαν τις προηγούμενες μέρες του Λούκα Χριστοφή και του Μάριου Σαββίδη. Αιώνια τους η μνήμη, για πάντα Λέοντες.

Σας καλωσορίζουμε, στη Παρουσίαση των Εισιτηρίων Διαρκείας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2023-2024.

Το φετινό μας σλόγκαν, «Μαζί! Μια ζωή μαζί».

Διαχρονικό ΑΕΛΙΣΤΙΚΟ μήνυμα, τραγούδι στα χείλη χιλιάδων ΑΕΛΙΣΤΩΝ, μήνυμα ζωής για όλη τη γαλαζοκίτρινη οικογένεια.

Μαζί θα πορευτούμε και φέτος.

Μαζί, η οικογένεια της ΑΕΛ και ο τεράστιος κόσμος που ακολουθεί αυτό το Σωματείο από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του και καθημερινά το στηρίζει και το διατηρεί ζωντανό και σε πρωταγωνιστικό ρόλο στα αθλητικά δρώμενα και όχι μόνο, της πόλης μας αλλά και του Κυπριακού Αθλητισμού γενικότερα.

Μαζί και φέτος σε μια διαφορετική χρονιά, ξεχωριστή, μεταβατική. Με τον ίδιο όμως αέρα αισιοδοξίας, πίστης και θετικής διάθεσης.

Μαζί με θέληση, αποφασιστικότητα, αισιοδοξία για να πετύχουμε τους στόχους μας και να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις που έχουμε όλοι οι φίλαθλοι και οι φίλοι του Ιστορικού Σωματείου μας, από την ποδοσφαιρική μας ομάδα.

Αγαπητοί φίλοι,

Εδώ και μερικές βδομάδες, μετά την λαϊκή απαίτηση των μελών της γενικής συνέλευσης της ΑΕΛ, της μεγάλης μάζας του κόσμου της ΑΕΛ και των οργανωμένων φιλάθλων, η διαχείριση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος μετά από 15 χρόνια επέστρεψε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου.

Μια νέα σελίδα στο Σωματείο μας, μια καινούργια αρχή.

Με εμπόδια, δυσκολίες και μεγάλες προκλήσεις μπροστά μας.

Αλλά ΜΑΖΙ, με θέληση, αποφασιστικότητα και συλλογικότητα θα ξεπεραστούν και στόχος είναι να μπουν οι βάσεις ώστε η ΑΕΛ να έχει οικονομική διαφάνεια και υγεία, οργάνωση και επαγγελματισμό και μια ανταγωνιστική ομάδα που θα μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, να διεκδικεί στόχους και να ικανοποιεί τις προσδοκίες όλων των ΑΕΛΙΣΤΩΝ.

Η μεγάλη αλλαγή που γίνεται στο Σωματείο μας, απαιτεί την στήριξη και την βοήθεια όλων μας, με επιμονή και υπομονή.

Η λαϊκή απαίτηση για αλλαγή σημαίνει και ευθύνη. Είναι ευθύνη και υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε αυτή τη προσπάθεια.

Από τον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη της ΑΕΛ, τον Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΛ και του κάθε αγνού ΑΕΛΙΣΤΑ και φίλου του Ιστορικού μας Σωματείου. Να βάλει ο καθένας από εμάς το δικό του λιθαράκι στη μεγάλη αλλαγή.

Αυτή τη στιγμή η ΑΕΛ μας χρειάζεται όλους, πολύ περισσότερο από ποτέ.

Αφήνουμε πίσω τη περσινή δύσκολη χρονιά και προχωράμε μπροστά. Από τη περσινή χρονιά κρατάμε μόνο τη συγκλονιστική παρουσία σχεδόν 9000 ΑΕΛΙΣΤΩΝ στο τελικό του Κυπέλλου, που αποτελεί και το έναυσμα και την αρχή της μεγάλης αλλαγής.

Η αγωνιστική προετοιμασία για τη νέα περίοδο έχει αρχίσει. Η ομάδα μας ενισχύεται και θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο τις επόμενες μέρες. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και δυνατοί και «ΜΑΖΙ…. ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ», θα διεκδικήσουμε τους στόχους μας.

Στόχους ίδιους όπως πάντα, αυτούς που επιβάλλει η Ιστορία του Σωματείου μας. Και τίποτα λιγότερο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει στελεχώσει πλήρως όλα τα Τμήματα και η σκληρή δουλειά και ο προγραμματισμός έχουν αρχίσει εδώ και ένα μήνα περίπου.

Υπάρχει οργάνωση και επαγγελματισμός και πλήρης συνεργασία με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο προγραμματισμός είναι σε πλήρη εξέλιξη και ήδη τα αποτελέσματα είναι εμφανή και θα φανούν ακόμη περισσότερο στη πορεία.

Από αύριο αρχίζει η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας.

Η μπάλα είναι στα δικά μας πόδια.

Ο στόχος αδιαπραγμάτευτος. Κατάμεστο το Στάδιο Αλφαμεγα σε κάθε παιχνίδι. Το καινούργιο στολίδι της πόλης μας και του Κυπριακού Αθλητισμού έχει θέση για τον κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ.

Θα είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή της νέας περιόδου, το γεγονός ότι θα έχουμε το Στάδιο μας διαθέσιμο από την αρχή του Πρωταθλήματος.

Το κατάμεστο και ολοκίτρινο Αλφαμέγα από χιλιάδες ΑΕΛΙΣΤΕΣ που με το πάθος τους, τον παλμό τους και την ψυχή τους, θα αποτελέσει τον καλύτερο και πολυτιμότερο μας παίκτη για το νέο πρωτάθλημα.

Είναι υποχρέωσή και ευθύνη όλων μας η εξασφάλιση ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για τη νέα περίοδο και να ξεπεράσουμε κατά πολύ τον περσινό αριθμό.

Το Εισιτήριο Διαρκείας, δεν είναι απλά στήριξη στη Διοίκηση.

Είναι στήριξη στην αγαπημένη μας ομάδα.

Είναι μήνυμα αγάπης και λατρείας στην Αθλητική Ένωση Λεμεσού, είναι μήνυμα από τον καθένα μας προσωπικά, για την μεγάλη αλλαγή.

Είναι η σημαντική συνεισφορά του καθενός στη προσπάθεια επίτευξης στόχων.

Είναι μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι η ΑΕΛ είναι υπόθεση όλων μας, ότι η ΑΕΛ ανήκει στον κόσμο της και στον κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ ξεχωριστά.

Η ΑΕΛ δεν είναι ευθύνη του ενός, ούτε των λίγων, είναι ευθύνη όλων μας!

Γυρίζουμε σελίδα και προχωράμε ενωμένοι όλοι μαζί, μια ζωή μαζί.

Σε λίγο θα παρουσιάσουμε τις κατηγορίες των εισιτηρίων, τις τιμές και όλες τις λεπτομέρειες. Υπάρχει ένα εισιτήριο διαρκείας για όλους. Κρατήσαμε τις ίδιες χαμηλές τιμές όπως και πέρσι ενώ σε κάποιες κατηγορίες τις μειώσαμε κιόλας, για να μπορεί ο κάθε ΑΕΛΙΣΤΑΣ να αποκτήσει το Εισιτήριο του και να στηρίξει αυτή τη προσπάθεια, να στηρίξει την αλλαγή και να δώσει δύναμη στο Διοικητικό Συμβούλιο να υλοποιήσει το πλάνο του και τον προγραμματισμό.

Χαιρετισμός κ.Νίκος Χριστοδουλίδης – Πρόεδρος Σωματείου ΑΕΛ:

Αγαπητοί φίλοι, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης καλημέρα σας.

Καλημερίζω και τους χιλιάδες ΑΕΛΙΣΤΕΣ που μας παρακολουθούν και μας ακούνε.

Η παρουσίαση των Εισιτηρίων Διαρκείας αποτελεί και ουσιαστικά την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και πλέον η προσοχή μας στρέφεται στη Πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Ο προγραμματισμός και η προεργασία μας, για να είμαστε πανέτοιμοι για τη Πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, είναι σε πλήρη εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα. Και αγωνιστικά και οργανωτικά.

Όπως πολύ καλά γνωρίζεται εδώ και μερικές βδομάδες, από την 1η Ιουνίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μετά την λαϊκή εντολή της Γενικής Συνέλευσης και με την προτροπή της μάζας των φιλάθλων της ΑΕΛ και του Συνδέσμου Φιλάθλων της ΑΕΛ, αναλάβαμε την διαχείριση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Γνωρίζοντας το μεγάλο βάρος της ευθύνης και της υποχρέωσης μας, προς τους χιλιάδες ΑΕΛΙΣΤΕΣ, να οδηγήσουμε την ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα.
Προτεραιότητα του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου εδώ και πολλούς μήνες ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με την προηγούμενη διοίκηση, οι επαφές όμως που κάναμε δεν καρποφόρησαν.

Ούτε και οι επαφές που κάναμε για εξεύρεση διάδοχης κατάστασης, επενδυτών και άλλων ενδιαφερόμενων.

Αυτό όμως δεν μας πτοεί και δεν σταματάμε τη προσπάθεια μας.

Λάβαμε εντολή από την Γενική Συνέλευση του Σωματείου, να αναλάβουμε την διαχείριση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος και ήταν υποχρέωση και ευθύνη μας να το πράξουμε.

Αναλάβαμε και βλέπουμε μπροστά.

Οι στόχοι μας ξεκάθαροι. Να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική, που να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος αλλά και στις απαιτήσεις του κόσμου της ΑΕΛ.

Με οικονομική υγεία και διαφάνεια, με οργάνωση και επαγγελματισμό.

Με κινήσεις σε λογικά οικονομικά πλαίσια, ώστε να βάλουμε τις βάσεις για μια ισχυρή ΑΕΛ τα επόμενα χρόνια.
Ο δρόμος μας δεν είναι εύκολος, ούτε στρωμένος με ροδοπέταλα.

Τα προβλήματα, τα εμπόδια και οι προκλήσεις είναι μπροστά μας. Δεν μας φοβίζουν όμως.

Βήμα βήμα, με σύνεση και λογική, θα τα ξεπεράσουμε!

Και η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή σε όλους.

Σε όλους όσους θέλουν να στηρίξουν και να ενισχύσουν τη προσπάθεια μας, σε όλους όσους θέλουν να επενδύσουν, σε όλους όσοι αγαπούν την Αθλητική Ένωση Λεμεσού.

Η ΑΕΛ έχει χώρο για όλους. Δεν περιττεύει κανείς.

Η ΑΕΛ δεν έχει ούτε εμφύλιο, ούτε είμαστε χωρισμένοι σε ομάδες.

Στέλνω σήμερα μήνυμα ενότητας.

Πολλά ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες μέρες. Θέλω να το ξεκαθαρίσουμε.

Ναι, υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες από τη προηγούμενη διοίκηση. Εξάλλου, ποια ομάδα δεν έχει οικονομικές εκκρεμότητες?

Εκκρεμότητες που πρέπει να επιλυθούν και να εξοφληθούν για να κυλήσει ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο χωρίς προβλήματα.

Είμαστε σε επικοινωνία με τον Ανδρέα Σοφοκλέους και πρόθεση μας είναι να βρούμε τις λύσεις εσωτερικά, χωρίς δημόσια συζήτηση, χωρίς αντιπαραθέσεις. Φιλικά και ανθρώπινα.

Όλοι είμαστε στην ίδια πλευρά, όλοι είμαστε με την ΑΕΛ και στόχος και σκοπός μας είναι να προστατεύσουμε τα συμφέροντα της ΑΕΛ.

Εμείς ως Διοικητικό Συμβούλιο είμαστε εδώ για να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντα της ΑΕΛ και αυτό θα πράξουμε.

Έχουμε τη θέληση και τη διάθεση να λύσουμε όποια προβλήματα συναντήσουμε και να προχωρήσουμε.

Σίγουρα εάν δεν επιλυθούν σημαντικές εκκρεμότητες θα έχουμε προβλήματα, αλλά είμαστε έτοιμοι να βρούμε τις λύσεις να τα ξεπεράσουμε.

Έχουμε το πλάνο μας. Θέλω να κλείσω αυτό το θέμα αυτό και δεν πρόκειται να πούμε περισσότερα.

Αν νιώσουμε την ανάγκη να πούμε περισσότερα στο κόσμο της ΑΕΛ, το επόμενο διάστημα θα το πράξουμε.

Εξαγγέλλουμε από σήμερα, Έκτακτη Γενική συνέλευση στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου όταν θα υπάρχει η πρώτη διακοπή του Πρωταθλήματος, όπου θα ενημερώσουμε αναλυτικά τον κόσμο της ΑΕΛ για το τι παραλάβαμε οικονομικά από τη προηγούμενη Διοίκηση και γενικότερα να αναφέρουμε στα Μέλη του Σωματείου και γενικότερα στο κόσμο της ΑΕΛ, όλα τα θέματα που αφορούν στο οικονομικό.

Εμείς δεν πρόκειται να κρίνουμε κανένα. Κριτής είναι μόνο η ιστορία του Σωματείου και ο κόσμος της ΑΕΛ.

Θέλουμε τον κόσμο της ΑΕΛ ενωμένο.

Μαζί…. Μια ζωή μαζί.

Είμαστε σήμερα εδώ για τη παρουσίαση των Εισιτηρίων Διαρκείας και αυτό είναι το μοναδικό μας θέμα συζήτησης στο οποίο θέλουμε να επικεντρωθούμε.

Απευθυνόμαστε στον μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ και ζητούμε την στήριξη του.

Στήριξη όχι σε εμάς προσωπικά στο Διοικητικό Συμβούλιο αλλά στήριξη στην ομάδα.

Σε κάθε παιχνίδι, το στάδιο Αλφαμέγα, πρέπει να είναι κατάμεστο. Ολοκίτρινο.

Γεμάτο παλμό και αγάπη για την ΑΕΛ.

Ο κάθε ΑΕΛΙΣΤΑΣ έχει θέση στο Άλφαμέγα.

Ένα εισιτήριο διαρκείας από τον κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ και την παρουσία του στο γήπεδο.

Αυτό μόνο ζητάμε από τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ και είμαστε σίγουροι θα έρθουν καλύτερες μέρες.

Μαζί… μια ζωή μαζί!

Κλείνοντας, θέλουμε να εκφράσουμε ως Διοικητικό Συμβούλιο τις ευχαριστίες μας στον κόσμο της ΑΕΛ, τα μέλη του Σωματείου και τον Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΛ για τη μεγάλη στήριξη τους.

Καλούμε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να συμπορευτούν μαζί μας, να υποστηρίξουν τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε και όλοι μαζί να οδηγήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα σε καλύτερες μέρες.

Χαιρετισμός κ. Ανδρέα Γεωργίου – Μέλος του Δ.Σ. Σωματείου ΑΕΛ:

Καλημέρα σας,
Εκ μέρους του Δ.Σ. να σας ευχαριστήσω και εγώ με τηη σειρά μου που είστε εδώ μαζί μας.

Είναι με μεγάλη χαρά που παρουσιάζουμε τα εισιτήρια διαρκείας για την σεζόν 2023 – 24 σήμερα.

Παρόλες τις δυσκολίες, ως Δ.Σ. κρατήσαμε τις τιμές έτσι ώστε να επιτρέψουμε σε όλους τους ΑΕΛίστες να έχουν τη θέση τους στο γήπεδο.

Είμαστε σίγουροι ότι ο μεγάλος κόσμος της ΑΕΛ θα αγκαλιάσει την προσπάθεια και θα στηρίξει το ποδοσφαιρικό μας τμήμα μέσω της αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας.

Να περάσουμε τώρα στον Λένο ο οποίος θα μας παρουσιάσει αναλυτικά τα εισιτήρια διαρκείας και στο τέλος να απαντήσουμε όποιες σχετικές ερωτήσεις μπορεί να έχετε.

Παρουσίαση Εισιτηρίων Διαρκείας:

Τις κατηγορίες, τις τιμές, τα προνόμια και όλες τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια διαρκείας παρουσίασαν ο κ.Ανδρέας Γεωργίου, μέλος του Δ.Σ και υπεύθυνος για θέματα μάρκετινγκ και ο λειτουργός του τμήματος μάρκετινγκ κ.Λένος Παπαδίκος.

Εισιτήρια Διαρκείας 2023-24”