ΑΕΛ: Παρουσίαση του νέου προπονητή Κρις Κολμαν

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 07/06/2024 δημοσιογραφική διάσκεψη του νέου  προπονητή της ΑΕΛ κ. Κρις Κόλμαν, του Βοηθού προπονητή κ. Γεώργιου Κορακάκη και του Τεχνικού Διευθυντή κ. Παναγιώτη Γιάννου.

Η διάσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ και περιλάμβανε ένα σύντομο χαιρετισμό από τον Γενικό Διευθυντή κ. Νικόλα Λεβέντη, ανάλυση πλάνου και στόχων για την ποδοσφαιρική σεζόν 2024-205 από τους κ. Κόλμαν, κ. Κορακάκη και κ. Γιάννου.

Στο τέλος δόθηκε χρόνος για να απαντηθούν τυχών ερωτήσεις.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο κ. Κόλμαν:
«Ευχαριστώ για την επιλογή να έρθω εδώ. Είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο και είμαστε ενθουσιασμένοι. Ήρθα για πρώτη φορά στο γήπεδο σήμερα και είμαι ενθουσιασμένος. Θέλουμε να γεμίσουμε το γήπεδο και στόχος είναι να το κάνουμε. Όπως είναι τώρα η τεχνολογία μπορούμε να βλέπουμε παίκτες από παντού. Θέλουμε καλούς παίκτες με σωστή νοοτροπία. Όποιος έρθει θα πρέπει να υποφέρει πρώτα αν θέλουμε να πετύχουμε. Ξεκινάμε κάτι καινούργιο και θέλουμε να παρουσιάσουμε κάτι καλύτερο από πέρσι. Είμαι λίγο συγκρατημένος γιατί ξεκινάμε κάτι καινούργιο αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα πετύχουμε. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο αλλά όλα είναι κατορθωτά. Γνωρίζουμε την ιστορία του συλλόγου και θα εργαστούμε με εξυπνάδα και σκληρά για να πετύχουμε. Γίνομαι 54 την άλλη εβδομάδα και είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο. Θέλουμε να προσεγγίσουμε τους σωστούς ανθρώπους με την σωστή νοοτροπία. Ευχαριστώ για την ευκαιρία και θα προσπαθήσουμε σκληρά για όλους. Θέλουμε να φέρουμε τους σωστούς παίκτες και να είναι πάνω από όλα καλοί χαραχτήρες. Αν ο κόσμος δει ότι υπάρχει προσπάθεια θα είναι εκεί. Η φιλοσοφία μου είναι η εξής: Θέλω να παίζω επιθετικό ποδόσφαιρο. Μπορούμε να προσαρμοστούμε στα οικονομικά πλαίσια. Πότε δεν θα πω που θα τερματίσουμε. Αυτό θα ήταν ψέμα. Θα δούμε πως θα πάει και η προετοιμασία και στη συνέχεια παιχνίδι με παιχνίδι θα δούμε που θα μας βγάλει».

Στις δηλώσεις του ο κ. Γιάννου ανέφερε:
«Να ευχαριστήσω την ΑΕΛ που μου δίνει αυτή την ευκαιρία σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια που αρχίζει η ομάδα μας. Για να μπορέσει η ΑΕΛ να επανέλθει σε υψηλές πτήσεις και να διεκδικεί την είσοδό της στην 6άδα και το κύπελλο πρέπει να γίνουν πολύ προσεγμένες κινήσεις. Είμαστε σε θέση να ξέρουμε ότι στην αγορά υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις κι αυτό θα κάνουμε. Έχουμε ήδη ανακοινώσει δύο Κύπριους και θέλουμε να κτίσουμε τα αποδυτήριά μας με γηγενείς παίκτες. Θέλουμε και άλλους Κύπριους. Μας ενδιαφέρει η Κυπριακή αγορά. Ο προπονητής μας έχει τεράστια εμπειρία και έχει μεγάλη προσωπικότητα. Ξέρει να δουλέψει με γηγενείς παίκτες. Σε όλα αυτά Θέλουμε την βοήθεια του τεράστιου κόσμου της ΑΕΛ να είναι δίπλα μας.Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε σκληρή δουλειά. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».