Αμαν μια ”Κυρία”, σκόρπισε τον κάκιστο ΑΠΟΕΛ στους 4 ανέμους, με τεραστια νίκη και σκορ 4-1

H Ανόρθωση πραγματοποίησε την καλύτερη της φετινή εμφάνιση ψες σημειώνοντας μια φανταστική νίκη με 4-1 επί του αγνώριστου ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», για την 4η αγωνιστική των play-off του πρωταθλήματος, παίρνοντας μια τεράστιας σημασίας νίκη.

Η ομάδα του Τιμούρ ήταν εκπληκτική και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο, παίρνοντας την πρώτη νίκη στη δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος και διατηρείται σε τροχιά Champion’s League αλλά και υπό προϋποθέσεις για τον Τίτλο.

Η «Κυρία» έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, βγάζοντας πάθος και τσαμπουκά, δείχνοντας από την αρχή την πρόθεση αλλά και τη θέληση της να πάρει το τρίποντο.

Σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν σε εξαιρετική μέρα, κυρίως οι σκόρερ Χριστοδουλόπουλος και Ουάρντα, όπως φυσικά και ο Ρισβάνης που πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση.

Δύο γκολ του Χριστοδουλόπουλου (3′, 40′), ένα του Ουάρντα (10′) και αυτογκόλ του Σαμπάλα (55′) έγραψαν αυτή την σπουδαία επιτυχία για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο φινάλε με γκολ του Εντονγκαλά (90+4′).

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη των ποδοσφαιριστών του, θέλησε όμως να επιστήσει την προσοχή καθώς την ερχόμενη Τετάρτη (4/4, 18:00) η Ανόρθωση φιλοξενεί ξανά τον ΑΠΟΕΛ, αυτή τη φορά στη ρεβάνς της ήττας με 2-1 για τα προημιτελικά του κυπέλλου, ψάχνοντας ανατροπή και πρόκριση.

Δειτε τα στηγμιότυπα του αγώνα: