Ανακοίνωση της επίσημης ΑΕΛ για την μεγάλη επιστροφή των οργανωμένων

Ενθουσιαμένοι στην ΑΕΛ για την μεγάλη επιστροφή των οργανομένων η οποία δημιουργεί νεα δυναμική.                   Αυτούσια η ανακοίνωση:

“Ο Πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους, το Δ.Σ και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΛ, με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό, χαιρετίζουμε την απόφαση του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ και των οργανωμένων οπαδών μας για την μεγάλη επιστροφή τους στα γήπεδα.

Είναι για εμάς η σημαντικότερη «μεταγραφή» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο παλμός, η στήριξη και η ζωντάνια του κόσμου στις κερκίδες εκ της ιδρύσεως της ΑΕΛ αποτελούν το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του Σωματείου μας.

Χαιρετίζουμε την απόφαση τους για επιστροφή στο γήπεδο και τους καλωσορίζουμε σε αυτή τη νέα προσπάθεια.

Μαζί με την έντονη και μαζική στήριξη του κόσμου μας και του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, θα γυρίσουμε σελίδα στη νέα εποχή.

Με την παρουσία των οργανωμένων οπαδών της ομάδας μας στα γήπεδα ύστερα από αρκετά χρόνια, η υλοποίηση των στόχων μας για μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα που θα διεκδικεί τίτλους, έρχεται ένα βήμα πιο κοντά!

Καλούμε τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ και τους απανταχού ΑΕΛΙΣΤΕΣ, να στηρίξουν την προσπάθεια μας και να μας δώσουν τη δυναμική που χρειαζόμαστε μέσω της αγοράς εισιτηρίων διαρκείας τα οποία θα ανακοινώσουμε σε λίγες ημέρες.

Η Αθλητική Ένωση Λεμεσού ήταν, είναι και θα παραμείνει μια μεγάλη οικογένεια και όλοι μαζί θα πορευτούμε στη νέα εποχή”.