Ανακοινώθηκαν τα φιλικά προετοιμασίας των Πρωταθλητων

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Πρωταθλητες για τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας:

”Ο Απόλλωνας Λεμεσού στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της καλοκαιρινής προετοιμασίας του έχει προγραμματίσει τέσσερις φιλικούς αγώνες. Ο ένας εξ αυτών θα πραγματοποιηθεί στη Κύπρο και οι τρεις στην Αυστρία.

Το www.apollon.com.cy παρουσιάζει το προφίλ των αντιπάλων μας στα φιλικά προετοιμασίας:

Δόξα Κατωκοπιάς (10/07): Η Δόξα Κατωκοπιάς ιδρύθηκε το 1954 και αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία από το 2012/13. Τα χρώματα της είναι το πράσινο και το άσπρο. Τη λήξασα αγωνιστική περίοδο τερμάτισε στη 10η θέση συγκεντρώνοντας 32 βαθμούς με απολογισμό επτά νίκες, 11 ισοπαλίες και 14 ήττες. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο νέο γήπεδο της προσφυγικής ομάδας στην Περιστερώνα.

Μέζοκοβεζντ Ζόρι (17/07): Η Μέζοκοβεζντ Ζόρι είναι ομάδα της Ουγγαρίας και ιδρύθηκε το 1975. Αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της χώρας της και τα χρώματα της είναι το μπλε και το κίτρινο. Τη λήξασα αγωνιστική περίοδο τερμάτισε στη 10η θέση συγκεντρώνοντας 38 βαθμούς με απολογισμό 10 νίκες, οκτώ ισοπαλίες και 15 ήττες.

Σλόβαν Λίμπερετς (22/07): Η Σλόβαν εδρεύει στην πόλη του Λίμπερετς στη Τσεχία και ιδρύθηκε το 1958. Τα χρώματα της είναι το μπλε και το άσπρο. Αγωνίζεται στο «Stadion u Nisy» το οποίο είναι χωρητικότητας 9.900 θεατών και κάποτε χρησιμοποιείται από την εθνική ομάδα της χώρας. Την περασμένη σεζόν η Σλόβαν τερμάτισε στην όγδοη θέση του τσέχικου πρωταθλήματος με 10 νίκες, επτά ισοπαλίες και 13 ήττες.

Τορίνο (27/07): Πρόκειται για το πιο δυνατό φιλικό της προετοιμασίας μας αφού πρόκειται για τον πιο γνωστό αντίπαλο. Η Τορίνο ιδρύθηκε το 1906 και αγωνίζεται στη Seria A. Τα χρώματα της είναι το κόκκινο και το άσπρο. Τη λήξασα σεζόν τερμάτισε στην 10η θέση έχοντας απολογισμό 13 νίκες, 11 ισοπαλίες και 14 ήττες.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα φιλικά παιχνίδια θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού”