Ανεπίσημες Πληροφορίες: Τέλος ο Jovanovic από τον Παναθηναϊκό; Αναλαμβάνει ο Fatih Terim;

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό με τα ρεπορτάζ από την Τουρκία να μιλούν για απόλυση του Ivan Jovanovic και αντικατάσταση του από τον Fatih Terim

Χαμός στον Παναθηναϊκό, την επομένη των Χριστουγέννων και μόλις ένα 24ωρο πριν από την επιστροφή της ομάδας στο Κορωπί για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Οι πληροφορίες εδώ και λίγη ώρα έρχονται σε μορφή καταιγίδας από την Τουρκία και μιλούν για: 1) Απόλυση του Ivan Jovanovic2) Συμφωνία με τον Fatih Terim 3) Άφιξη του 70χρονου Τούρκου προπονητή αύριο στην Ελλάδα προκειμένου να πιάσει δουλειά.

Υπάρχει καπνός και περιμένουμε τη… φωτιά; Όχι. Ο Παναθηναϊκός δεν αντιδρά σε όλες αυτές τις αποκαλύψεις που έρχονται από τη γειτονική χώρα. Και αυτός είναι δεδομένα ένας ιδιαίτερος τρόπος έμμεσης «επιβεβαίωσης» σε όσα καταφτάνουν ως πληροφορίες στη χώρα μας. Δεν έχει διαψεύσει τίποτα η Πράσινη ΠΑΕ. Και όσο η ώρα περνά μάλλον δεν είναι και στο χέρι της. Ειδικά από τη στιγμή που πλέον στην Τουρκία κυκλοφορεί ως και δήλωση τουFatih Terim που επιβεβαιώνει πως αύριο μπαίνει στο αεροπλάνο για να αναλάβει τη νέα του ομάδα.

Περισσότερα όταν υπάρχουν νεότερες εξελίξεις!