ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Έπαιξε σαν ΄΄Κυρία’’ και έριξε….σφαλιάρα στην ΠΑΦΟΣ F.C.

Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ έριξε…..στοπ στην ομάδα της ΠΑΦΟΣ F.C. αφού την φρέναρε αναγκάζοντας την να φύγει ηττημένη από την Λάρνακα. 

Αποδίδοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο ιδιαίτερα στο πρώτο 20-λεπτό η ΑΝΟΡΘΩΣΗ νίκησε με 2-1 την ΠΑΦΟΣ F.C. στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», σε αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Αμμοχώστου όπως προαναφέραμε μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε με 1-0 με γκολ του Γκερέρο στο 8′ λεπτό. Πριν καλά καλά συνέλθουν οι Παφίτες η ‘’Κυρία’’ πέτυχε το 2-0 με τον Αντονίν στο 15′ λεπτό.

Η ομάδα του Henning Berg άρχισε να συνέρχεται κάπως από το σοκ και μείωσε σε 2-1 με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Τάνκοβιτς στο 44′ λεπτό.

Το 2-1 ήταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Στο Β’ ημίχρονο οι Παφίτες προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, όμως οι ευκαιρίες που δημιούργησαν σταματούσαν με σχετική ευκολία από την ομάδα του Βέσκο Μιχαϊλοβιτς. Η ομάδα της Αμμοχώστου διαχειρίστηκε πολύ καλά το υπερ της σκορ και κατάφερε να πανηγυρίσει μία τεράστια νίκη κόντρα σε μία ομάδα που κυνηγά τον τίτλο του Πρωταθλήματος.

«Πλήρωσε» λάθη και αδράνειες το σύνολο του Henning Berg, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή αφού δεν εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ,  έπεσε στην 4η θέση και βρίσκεται στο -6 από την κορυφή στους 48 βαθμούς. Την ερχόμενη Παρασκευή (24/2, 19:00) φιλοξενεί τον ΑΡΗ στο «Στέλιος Κυριακίδης» σε ένα σούπερ ντέρμπι κορυφής.

Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ παρέμεινε στην 9η θέση με 32 βαθμούς και την επόμενη (25η) αγωνιστική υποδέχεται το Σάββατο (25/2, 17:00) την ΑΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».