ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ 1-1, ένα αποτέλεσμα που δεν ήθελε κανένας

Τελικά ο τίτλος μας πριν την έναρξη του αγώνα για τις παραμέτρους που είχε ο σημερινός αγώνας πέραν των 3 βαθμών επιβεβαιώθηκε.

Ανόρθωση και Απόλλωνας έμειναν στο 1-1 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», και όντως μετά τον αγώνα αναδείχθηκαν οι παράμετροι που είχαμε στη σκέψη μας.

Πρώτη παράμετρος ότι αν δεν κέρδιζε ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ τότε αυτόματα για πρώτη φορά μετά από 20 και πλέον αγωνιστικές η 1η θέση στο τέλος της 7ης αγωνιστικής των Play Off  ΔΕΝ θα εξαρτάται πλέον από τον ίδιο αλλά από το αποτέλεσμα που θα φέρει αύριο ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΑΕΚ.

Δεύτερη παράμετρος ότι για 9η συνεχόμενη αγωνιστική ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ παραμένει χωρίς νίκη κάτι που μας αναγκάζει να σκεφτούμε ότι με αυτό το αρνητικό σερί καλείται να ξυπνήσει κόντρα στην πιο ανεβασμένη ομάδα του Πρωταθλήματος αυτή του ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη αγωνιστική για να μην πάνε στράφι  οι κόποι όλης της χρονιάς. Μια νίκη που θα ήταν αχρείαστη ΑΝ έστω έκανε μία νίκη σε μόνο ένα αγώνα από τους 9 τελευταίους.

Τρίτη παράμετρος ότι αν δεν κέρδιζε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ θα αυξανόταν η μουρμούρα αφού θα κινδυνεύει η έξοδος στην Ευρώπη μετά και το στραπάτσο με την ΟΜΟΝΟΙΑ και την ήττα μέσα στο ‘’ΠΑΠ’’ με 0-2 κάτι που κάνει τον επαναληπτικό ένα βουνό αφού για να περάσει στον τελικό και να διεκδικήσει έξοδο με την κατάκτηση του, πρέπει να κερδίσει μέσα στο ΓΣΠ  πετυχαίνονται  τουλάχιστον 3 γκολ και να μην δεχθεί περισσότερα από ένα ή έστω να κερδίσει με το ίδιο σκορ 0-2 και να το πάρει στα πέναλτι.

Τέταρτη παράμετρος ότι όποια ομάδα θα έχανε η μουρμούρα θα έπιανε έντονα και τον προπονητή της και με την ισοπαλία που τελικά είχαμε αυξήθηκε η μουρμούρα και για τους 2 προπονητές  (λιγότερο για τον Zorniger αφού ακόμα έχει την ευκαιρία του να κάνει DELETE όλα τα μουρμουρητά με νίκη επί του ΑΠΟΕΛ). Για τον Temur τελικά η μουρμούρα είναι πιο έντονη από ότι ο ίδιος ανέμενε αλλά και εμείς και το έβγαλε στη διάσκεψη τύπου.

Αυτές ήταν οι παράμετροι που λίγο ή πολύ αναμέναμε γι αυτό είχαμε αναφερθεί ότι ο σημερινός αγώνας δεν θα είναι απλά ένας αγώνας 3 βαθμών αλλά έχει και άλλες παραμέτρους.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το σκορ άνοιξε με ένα εντυπωσιακό γκολ ο Χριστοδουλόπουλος στο 44ο λεπτό και ο Νταμπό ισοφάρισε στο 90ο  λεπτό.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: