Αντώνης Σιελουβάρης: ”Ο ΑΚΡΙΤΑΣ με ανεβασμένη ψυχολογία θα επιδιώξει βαθμολογικό κέρδος”

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας προέβη ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΡΙΤΑ Χλώρακας  Αντώνης Σιελουβάρης, σχετικά με τον επόμενο δύσκολο αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, για τη μάχη της διαβάθμισης, τη διαιτησία αλλά και για τον επενδυτή της ομάδας της Χλώρακας.

Για την αποστολή του αγώνα ανέφερε ότι ευτυχώς δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα τραυματισμού και ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητή πλην του Σταύρου Γαβριήλ που θα απουσιάσει λόγω καρτών. Επιπρόσθετα θα επιστρέψουν αφού εξέτισαν την ποινή τους οι  Abraham González και Vinko Medjimorec

Δήλωσε ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα διεκδικήσει όπως πάντα ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρόσθεσε δε ότι η σημασία του αποτελέσματος με την ΑΕΚ στην ” Αrena” είναι κάτι περισσότερο από τον ένα βαθμό αφού οι ποδοσφαιριστές έχουν αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και η ψυχολογία είναι πολύ ψηλά.

Αναγνώρισε το γεγονός ότι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ  είναι μία μεγάλη ομάδα ο περσινός πρωταθλητής και πάει πληγωμένος στο «Στέλιος Κυριακίδης» και θα κυνηγήσει με πάθος το τρίποντο για να μπει στην 6-άδα, αλλά πρόσθεσε ότι όλοι είναι πολύ αισιόδοξοι στον ΑΚΡΙΤΑ, ότι στο τέλος θα έχουν και πάλι βαθμολογικό όφελος.

Χαρακτηριστικό όπως ανέφερε είναι ότι από τους 12 βαθμούς η ομάδα πήρε τους 9 κόντρα σε μεγάλες ομάδες ενώ αντιθέτως με τις ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους μαζί τους δεν κατάφεραν να έχουν βαθμολογική συγκομιδή εκτός από τη νίκη κόντρα στην ΕΝΠ.

Ο  Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Χλώρακας, αναγνώρισε ότι για τις τρεις θέσεις που οδηγούν στη διαβάθμιση θα παλέψουν τέσσερις ομάδες, η ΕΝΠ, η ΔΟΞΑ, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο ΑΚΡΙΤΑΣ. Υπάρχουν όμως ακόμα 17 παιχνίδια και κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί η μάχη της διαβάθμισης.

Σε σχέση με τους δύο τελευταίους πολύ σημαντικούς αγώνες της κανονικής περιόδου με την ΕΝΠ και την ΔΟΞΑ, ανέφερε ότι αν και είναι ιδιαίτερα σημαντικοί αυτοί οι δύο αγώνες που αφορούν τη ζώνη της διαβάθμισης η ομάδα επικεντρώνεται τώρα στον επόμενο αγώνα με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ όπου θα επιδιώξει να έχει βαθμολογικό όφελος και μετά θα ασχοληθούν με τους επόμενους αγώνες.

Για την διαιτησία επιβεβαίωσε ότι έχει σταλεί επίσημη επιστολή προς τον κ. Mažić με αίτημα όπως τους κρίσιμους αγώνες του ΑΚΡΙΤΑ να διαιτητεύουν ξένοι διαιτητές.

Τέλος για τον επενδυτή της ομάδας δήλωσε ότι η πρόθεσή του με βάση και την ενίσχυση της ομάδας από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου ως επίσης και την πρόσληψη του Bruno Akrapovic ως προπονητή της ομάδας, φανερώνει ότι επιθυμεί να συνεχίσει  στον ΑΚΡΙΤΑ.