Ανώμαλη προσγείωση της Paris Saint Germain με ηττα 2-0 από την Rennes.

Η Rennes έσπασε το αήττητο σερί 11 αγώνων της Paris Saint-Germain , με τους Παριζιάνους να γνωρίζουν την πρώτη τους ήττα στη φετινή Ligue 1 με 2-0 στο ”Stade de La Rue de Lorient”. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Gaetan Laborde, ο οποίος από σκόρερ του πρώτου γκολ έγινε δημιουργός στο δεύτερο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, κυκλοφόρησαν την μπάλα και έκλεισαν καλά τους χώρους, δυσκολεύοντας στην αρχή την ανάπτυξη της Paris. Αυτό κράτησε μέχρι τα πρώτα 15 λεπτά της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν στη συνέχεια το παιχνίδι.

Οι Παριζιάνοι στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους πολιορκούσαν την εστία του Gomis, με τους Neymar και Mbappe να μην μπορούν να σκοράρουν στο 23′ και 25′ αντίστοιχα εντός της περιοχής. Η καλύτερη στιγμή για την ομάδα του Pochettino ήρθε στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Messi να εκτελεί από καλή θέση το φάουλ και την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της Rennes.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, με τον Terrier να κάνει τη σέντρα από τα αριστερά και τον Laborde να πλασάρει, νικώντας τον Donnarumma για το 1-0. Η Rennes όμως, επέστρεψε ορεξάτη στο δεύτερο ημίχρονο και με το καλημέρα διπλασίασε τα τέρματά της. Ξανά με πρωταγωνιστή τον Laborde, που έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Flavien Tait έγινε αποδέκτης της μπάλας και πλάσαρε από το σημείο του πέναλτι, στέλνοντας την στα δίχτυα.

Οι παίκτες του Bruno Zenesio έψαξαν για ένα τρίτο γκολ, αλλά οι Παριζιάνοι ήταν εκείνοι που είχαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν στο 60′. Ο Mesi γέμισε μέσα στην περιοχή για τον Neymar, ο οποίος δεν πρόλαβε να βάλει την προβολή, με τον Gomis να σταματάει τη φάση.

Δέκα λεπτά μετά, ο Mbappe, πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, στέλνοντας την μπάλα χαμηλά στη δεξιά γωνία του Gomis. Η φάση ελέγχθηκε από VAR, το οποίο και ακύρωσε το ακύρωσε, υποδεικνύοντας οφσάιντ. Η Paris δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, με τη Rennes να διατηρεί το προβάδισμά της μέχρι το φινάλε του αγώνα.