Απέδρασε με το διπλό η Ομόνοια κοντρα στον Απόλλωνα στο “αλφαμεγα” (στιγμιότυπα)

Τέλος αγώνα στο ”Αλφαμέγα” με την Ομόνοια να πετυχαίνει ένα τεράστιο διπλό κόντρα στην ροή του αγώνα επί του  Απόλλωνα με σκορ 1-2. Το χρυσό γκολ της νίκης πέτυχε ο Cipriano στο 90’+5′.

Ο αγώνας ξεκίνησε “ανάποδα” για τους “Γαλάζιους” αφού μόλις στο 5′ λεπτό η Ομόνοια κέρδισε κόρνερ και με την εκτέλεση του ο Lecjaks πέτυχε ένα παράξενο γκολ ενω στεκόταν στην γραμμή και η μπάλα έσκασε μπροστά του αφού ο Δημητρίου έχασε την φάση.

Στο 28′ λεπτό ο Fabiano ανέτρεψε τον Marques σε μία άστοχη έξοδο. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Valbuena όμως ο Fabiano έπεσε σωστά και έδιωξε σε κόρνερ.

Ο αγώνας συνέχισε με τον Απόλλωνα να προσπαθεί να ισοφαρίσει χωρίς αποτέλεσμα.

Το Α’ ημίχρονο έληξε με 0-1 υπέρ της Ομόνοιας.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου ο Απόλλωνας συνέχισε να βάζει πίεση στην άμυνα της Ομόνοιας δημιουργούσε ευκαιρίες όμως το πρόβλημα στο να τελειώνουν οι ποδοσφαιριστές του τις φάσεις αναδείχθηκε και σήμερα.

Τελικά η πίεση αυτή έφερε αποτέλεσμα στο 87′ λεπτό με κεφαλιά του Sagal να ισοφαρίζει σε 1-1 και το “αλφαμεγα” πήρε φωτια καθώς οι χιλιάδες Φυγάδες δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα προσπαθώντας να σπρώξουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους για το δεύτερο γκολ.

Κι ενώ οι “Γαλάζιοι” πίεζαν για το γκολ της νίκης σε μια αντεπίθεση των “Πράσινων” ο Cipriano στο 90′ + 5′ πέτυχε το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Απόλλωνας είναι με το ενάμιση πόδι εκτός 6αδας.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: