ΑΠΟΕΛ – ΑΡΗΣ σε ένα ντέρμπι τριπλής παραλλαγής

Τα ντέρμπι Λεμεσού Λευκωσίας της αγωνιστικής ξεκινούν σήμερα με τον αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΑΡΗΣ                                          (αύριο έχουμε το ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΜΟΝΟΙΑ)

Ένα ντέρμπι σίγουρα τριπλής παραλλαγής. Οι ‘’Πράσινοι’’ της Λεμεσού που έχουν πλέον εδραιωθεί ως πρωταγωνιστές στο μαραθώνιο του Πρωταθλήματος αντιμετωπίζουν στο ΓΣΠ (20:00) τον ΑΠΟΕΛ που διαχρωνικά πρωταγωνιστεί.

Τόσο o  ΑΡΗΣ όσο και ο ΑΠΟΕΛ θέλουν την νίκη για να διατηρηθούν στα ψηλά του πίνακα. Οι 2 ομάδες προέρχονται από νίκες αφού οι μεν ‘’Πράσινοι’’ συνέτριψαν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με 5-0 στο Τσίρειο, οι δε ‘’Γαλαζοκίτρινοι’’ πέτυχαν μεγάλη νίκη στο ‘’Αντώνης Παπαδόπουλος’’ την ΑΝΟΡΘΩΣΗ με 0-2.

Αναμένεται να είναι ένα ντέρμπι με πολλή πάθος, τεχνική και ταχύτητα αφού αυτό δείχνουν οι 2 σημερινοί μονομάχοι στους μέχρι τώρα αγώνες τους.  Οι 2 προπονητές Σωφρόνης Αυγουστή και Aleksey Shpilevsky έχουν ετοιμάσει τα δικά τους πλάνα και την τακτική που θα ακολουθήσουν αλλά και που θα πρέπει να αναπροσαρμόσουν αναλόγως της εξέλιξης του αγώνα με μοναδικό στόχο το τρίποντο.