ΑΠΟΛΛΩΝ: Έναρξη προετοιμασίας για το κτίσιμο της ομάδας (φωτο)

Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, αφού σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία και το κτίσιμο του νέου ΑΠΟΛΛΩΝΑ από τον Bogdan Andone και τους συνεργάτες του.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση των “Γαλάζιων”

”Η έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2023-24 για τον Απόλλωνα σηματοδοτείται το πρωί της Δευτέρας (03/07) με τη διαδικασία των αιματολογικών εξετάσεων.

Αύριο Τρίτη (04/07) και μεθαύριο Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις ενώ το πρόγραμμα των προπονήσεων αρχίζει από το απόγευμα της Δευτέρας.

Η ομάδα μας στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει το πρώτο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της στις Πλάτρες από τις 6 μέχρι 13 Ιουλίου.

Στις 17 Ιουλίου η αποστολή του Απόλλωνα θα αναχωρήσει για τη Σλοβακία εκεί όπου θα εγκατασταθεί στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου X-BIONIC μέχρι τις 28 Ιουλίου πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Κατά την παρουσία της στη Σλοβακία η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια το πρόγραμμα των οποίων θα κοινοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού” 

Δείτε φωτο από την αφιξη των ποδοσφαιριστών στο προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι: