ΑΠΟΛΛΩΝ: Έστειλε επιστολή στα ΜΜΕ ο Κονναφής και ενημερώνει ότι αποχωρεί από την θέση του Αθλητικού Διευθυντή / Τεχνικού συμβούλου

O Πέτρος Κονναφής με επιστολή του γνωστοποίησε ότι αποχωρεί από την θέση του Αθλητικού Διευθυντή / Τεχνικού συμβούλου του Απόλλωνα μετά από δική του απόφαση.

Δείτε αυτούσια την επιστολή:

«Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να κοινοποιήσω στα ΜΜΕ την απόφαση μου να αποχωρήσω από την θέση του Αθλητικού Διευθυντή / Τεχνικού συμβούλου του Απόλλων Λεμεσού, θέση την οποία κατείχα στην ομάδα του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια.

Μια ολόκληρη και συνάμα γεμάτη περίοδος με πολλές επιτυχίες, 3 Κύπελλα, 4 Σούπερ Καπ,  5 φορές πρόκριση σε Ευρωπαϊκό Όμιλο και φυσικά το αποκορύφωμα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2021-2022. Περίοδος στην οποία ο Απόλλωνας συμμετείχε ανελλιπώς στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, λαμβάνοντας σήμερα την 1η θέση στην κατάταξη μεταξύ των κυπριακών ομάδων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο της ομάδας κ. Νίκο Κίρζη για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που επέδειξε προς το πρόσωπο μου όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά όλους τους συνεργάτες και φίλους που ήταν δίπλα μας, ειδικά στις δύσκολες στιγμές που περάσαμε μαζί, μέχρι την κατάκτηση του πολυπόθητου πρωταθλήματος.

Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα του Απόλλωνα, να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να συνεχίσει στο μονοπάτι των επιτυχιών, που η παρούσα διοίκηση έκανε πράξη από το 2012 μέχρι σήμερα. Αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί στο 100% πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσω, καμία ομάδα δεν είναι τα άτομα η τα πρόσωπα αλλά ο κόσμος και η ιστορία της.

Κλείνοντας, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο της ομάδας, που πάντα και ανεξαρτήτως των δυσκολιών, στήριζε την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές, με αποκορύφωμα την παρουσία του στα τελευταία 3 παιχνίδια της περσινής περιόδου, που έδειξαν σε όλους ποιοι πραγματικά είναι και την δυναμική που μπορούν να δώσουν στην ομάδα.

Με εκτίμηση

Πέτρος Κονναφής

Υ.σ : καλές επιτυχίες και σας εύχομαι πάντα τα καλύτερα»