ΑΠΟΛΛΩΝ: Ανανέωση συνεργασίας με Lamberts

Το Δελτίο Τύπου της Εταιρείας ΑΠΟΛΛΩΝ Ποδόσφαιρο για την ανανέωση χορηγικής συνεργασίας με Lamberts:

”Την ανανέωσή της συνεργασίας της με την εταιρεία Βαρνάβας Χατζηπαναγής Λτδ (VHP Ltd) η οποία είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων Lamberts παρουσίασε η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, το πρωί της Τρίτης (27/09) στο Columbia Plaza στη Λεμεσό.

Η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί μέχρι τον Μάιο του 2023 και θα αποτελεί για 4η διαδοχική αγωνιστική περίοδο τον επίσημο χορηγό αθλητικής διατροφής στην ομάδα μας.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, Φανούριος Κωνσταντίνου, αφού καλωσόρισε τους παρόντες, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη μακροχρόνια αυτή συνεργασία η οποία συνεχίζεται για τέταρτη διαδοχική χρονιά χαρακτηρίζοντας την ως επιτυχημένη καθώς έφερε μεγάλες επιτυχίες στον σύλλογο.

Από την πλευρά του το μέλος του Δ.Σ της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο, κ. Ρένος Ποταμίτης, αρχικά ανάφερε ότι η ανανέωση της εν λόγω συνεργασίας αποτελεί τιμή για τον Απόλλωνα και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «η ομάδα μας επιδιώκει να προβάλλει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα των χορηγών της μέσω των επιτυχιών της». Κλείνοντας εξέφρασε την πεποίθηση ότι «με την Lamberts θα πανηγυρίσουμε νέες επιτυχίες στο μέλλον».

Εκ μέρους της χορηγού εταιρείας μίλησε η Γενική Διευθύντρια του φαρμακευτικού τμήματος της εταιρείας Βαρνάβας Χατζηπαναγής Λτδ Δρ. Όλγα Αλεξάνδρου η οποία ανέλυσε την πορεία της εταιρείας στο πέρασμα των τελευταίων 60 χρόνων!

«Η VHP Ltd ιδρύθηκε το 1963 και έχει καταγράψει μια ιστορία 60 χρόνων διαρκούς και επιτυχούς παρουσίας στην κυπριακή αγορά. Παρέχει συνεχή δραστηριοποίηση στον ευρύτερο τομέα υγείας αντιπροσωπεύοντας μεταξύ άλλων μεγάλες εταιρείες στον τομέα των φαρμάκων, της κλινικής και βρεφικής διατροφής, του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, των διαγνωστικών προϊόντων, οπτικών ειδών και πρόσφατα προϊόντων στοματικής υγιεινής.

Η εταιρεία έχει στο επίκεντρο όλων των σχεδιασμών της ως γνώμονα τις υψηλές της αξίες και τον άνθρωπο.

Είμαστε ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Lamberts στην Κύπρο, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως σε συμπληρώματα διατροφής συμπεριλαμβανομένης της αθλητικής διατροφής.

Η Lamberts® έχοντας σημαντική εμπειρία στην παρασκευή συμπληρωμάτων διατροφής, παράγει και παρέχει στον καταναλωτή σκευάσματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη υγείας και συντελούν στην καλύτερη ποιότητα της σύγχρονης ζωής μας. Τα δύο βασικά πλεονεκτήματα είναι η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια.

Η Lamberts” είναι η μοναδική εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής που διεξάγει κλινικές μελέτες σε ανθρώπους με τα πατενταρισμένα σκευάσματα της και παρασκευάζει τα προϊόντα της σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον Απόλλωνα για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύει στην εταιρεία Lamberts και υποσχόμαστε ότι θα εξακολουθήσουμε να συμπληρώνουμε τις ανάγκες με τα προϊόντα την ομάδα της Λεμεσού. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Απόλλωνα».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Χάρης Μαυρίας ο οποίος αφού ευχαρίστησε τη χορηγό εταιρεία, δήλωσε ότι «λόγω των απαιτητικών προπονήσεων χρειαζόμαστε τα κατάλληλα ποιοτικά συμπληρώματα και αποδεδειγμένα η LAMBERTS τα προσφέρει».

Το λογότυπο της χορηγού εταιρείας θα βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του πίσω μέρους του παντελονακίου.”