ΑΠΟΛΛΩΝ: Αψυχος στο Α’ ημιχρονο έχανε με 0-3 και καπως ετσι μοιραία ηττήθηκε

Ενας κακός και αψυχος ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ του Α ημιχρόνου έφερε την Dnipro-1 να προηγείται στο τελος του ημιχρόνου με 0-3.

Πλεον οτι και αν προσπάθησε να κανει σαφώς βελτιωμένος στο Β ημίχρονο δεν ηταν αρκετό να αλλαξει τα δεδομένα του αγωνα. Το μονο που πέτυχε ηταν ενα γκολ με τον Πίττα στο 57′ λεπτο για να μείωσε σε 1-3 σκορ που ηταν και το τελικο αποτελεσμα.

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου Εκπρόσωπος Τυπου των “Γαλάζιων” πήρε τον λόγο για να δηλώσει οτι δεν φέρει καμια ευθυνη ο κ. Καταλα.

Συγκεκριμενα ειπε τα ακόλουθα:

“Ο κύριος Καταλά δεν είναι πολλές ημέρες στην ομάδα και δεν του αναλογεί καμία ευθύνη στο τομέα αυτό, μας βαραίνει εμάς ως διοίκηση. Γνωρίζαμε κάποια πράγματα από πέρσι τα οποία δεν λειτουργούσαν σωστά (σ.σ φυσική κατάσταση) και δεν προχωρήσαμε στο να προστατέψουμε την ομάδα νωρίτερα, λαμβάνοντας τις αποφάσεις τις οποίες λάβαμε χάνοντας σημαντικό χρόνο, τον οποίο πληρώνει το τίμημα η ομάδα. Είναι φυσιολογικό να έχει τραυματισμούς Ιανουάριο και Φεβρουάριο παίζοντας Ευρώπη, αλλά είναι ανεπίτρεπτο στα πρώτα δέκα λεπτά να υπάρχουν δύο τραυματίες.

Θέλω να τονίσω ότι ουδεμία ευθύνη έχει ο γυμναστής της ομάδας μας, ο Σωτήρης Ρούσος, ο οποίος όπως και πέρσι έτσι και φέτος δεν αφέθηκε να δουλέψει όπως ο ίδιος επιθυμούσε, κάτι το οποίο πράττει τον τελευταίο ένα μήνα με τον Καταλά. Είμαι σίγουρος ότι τόσο το ιατρικό επιτελείο της ομάδας όσο και η τεχνική ηγεσία θα βελτιώσουν την όλη κατάσταση τις επόμενες εβδομάδες, εκμεταλλευόμενοι και τις διακοπές για τις Εθνικές ομάδες.

Ο κύριος Καταλά δυσκολεύεται πάρα πολύ στο να παρουσιάζει μια ανταγωνιστική ομάδα κάθε τρεις ημέρες. Θα πρέπει να περιμένουμε τις διακοπές για τις Εθνικές ομάδες, αυτές οι δυο διακοπές είναι σημαντικές για να καλύψουν το χαμένο έδαφος, να βελτιώσουμε κάποιες σοβαρότατες αδυναμίες σε ότι αφορά την φυσική κατάσταση. Ελπίζουμε να μην είναι σοβαρά τα νέα περιστατικά”.

Αυτό είναι προς τιμη του ίδιου και της ποδοσφαιρικής εταιρείας που αναλαμβάνουν ευθαρσώς την ευθύνη.