ΑΠΟΛΛΩΝ: Δεν παρουσιάστηκε ουσιαστικός και δημιουργικός και μοιραία ‘’πέταξε’’ 2 βαθμούς στο Λιχτενστάιν

Αν και καλύτερος ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ δεν ήταν όμως ουσιαστικός για να μετουσιώσει σε γκολ την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Θα έλεγε κανείς ότι μπορούσε για το τρίποντο αλλά έμεινε μόνο με την προσδοκία.

Οι ‘’Γαλάζιοι’’ που βρίσκονται στην 110η θέση στην κατάταξη της UEFA αντιμετώπισαν στην πρεμιέρα των ομίλων του Conference League την Vanduz Λιχτενστάιν που βρίσκεται στην 194η θέση στην κατάταξη της UEFA,  και πρωτάρα στον θεσμό των Ομίλων και ‘’κόλλησε’’ στο 0-0.

Καλύτερη σε όλο το παιχνίδι η ομάδα του David Catala , είχε κάποιες εκλάμψεις  καλών φάσεων αλλά δεν υπήρχε ούτε ουσία ούτε δημιουργικότητα, συστατικά που θα οδηγούσαν σε πιο επικίνδυνες ευκαιρίες. Η αγωνιστική παρουσία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ψες ήταν προβλέψιμη και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως χλωμή.  Στο παιχνίδι των ”Γαλάζιων”, απουσίασαν οι ατομικές πρωτοβουλίες αλλά και η φαντασία στο δημιουργικό κομμάτι.

Από την άλλη η Vanduz ήταν εντελώς ακίνδυνη, δεν απείλησε σχεδόν καθόλου σε όλο το 90λεπτο και σίγουρα το “Χ” για την πρωτάρα των ομίλων αποτελεί τεράστιο κέρδος. Για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ σίγουρα αφήνει μια πικρία αφού στόχος των Πρωταθλητών είναι η πρόκριση και ένα τρίποντο κόντρα στην ‘’μικρή’’ Vanduz θεωρείτο εφικτή. Πέραν της απώλειας των 2 βαθμών οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ‘’στέρησαν’’ από τα ταμεία της Ποδοσφαιρικής εταιρείας €334.000,00 αφού η νίκη ‘’πληρώνει’’ €500.000,00 ενώ αντιθέτως η ισοπαλία μόνο €166.00,00.

Πέραν της αγωνιστικής απώλειας των 2 βαθμών και της οικονομικής οι ‘’Γαλάζιοι’’ φαίνεται ότι θα στερηθούν στον επόμενο αγώνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ το επιθετικό τους γρανάζι Henty, αφού ένοιωσε ενοχλήσεις στο 86’ λεπτό και αποχώρισε. Ενδέχεται μάλιστα ο Νιγηριανός να χάσει και τον αγώνα με τη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ καλείται να ανασυνταχθεί ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής στο Τσίρειο κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά και του Ευρωπαϊκού αγώνα τους για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Conference League την ερχόμενη Πέμπτη 15/09 (ΓΣΠ 19:45), κόντρα στην DNIPRO -1 Ουκρανίας.