ΑΠΟΛΛΩΝ: Με πάθος και σοβαρότητα για τη δύσκολη αποστολή στο ‘’ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ’’ για το τρίποντο

Καλησπέρα από το Στάδιο ‘’ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ’’, έδρα της προσφυγικής ομάδας της Νέας Σαλαμίνας.

Η γηπεδούχος ομάδα υποδέχεται τον περσινό Πρωταθλητή ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού. Οι ‘’Ερυθρόλευκοι’’ έδειξαν με το καλημέρα του Πρωταθλήματος ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος και το απέδειξαν με τις 2 νίκες κόντρα στην Καρμιώτισσα και τον Ακρίτα Χλώρακας αλλά ακόμα και στον αγώνα που έχασαν κόντρα στην Ευρωπαία ΑΕΚ.

Οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Πουρσαϊτίδη είναι πανέτοιμοι για να δώσουν την ‘’μάχη’’ τους για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Πρωταθλητές για να τους ‘’πιάσουν’’ στη βαθμολογία.

Από την άλλη οι ‘’Γαλάζιοι’’ του David Catala γνωρίζουν ότι όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Πρωταθλητή και είναι προετοιμασμένοι με σοβαρότητα και πειθαρχία στο αγωνιστικό πλάνο να ‘’αποδράσουν’’ από το ‘’ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ’’ με το τρίποντο. Θέλουν να ξεχάσουν τη νωθρή και άχρωμη εμφάνιση κόντρα στην Dnipro-1 που έφερε την ήττα στη φάση των ομίλων του Conference League και είναι αποφασισμένοι να παίξουν με πάθος και σοβαρότητα (κάτι που έδειξαν στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ) να πάρουν τη νίκη και να παραμείνουν μόνοι πρώτοι στο βαθμολογικό πίνακα.

Την προσπάθεια των ‘’Γαλάζιων’’ στηρίζουν 1100 περίπου τρελαμένοι Φυγάδες που θέλουν να σπρώξουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους στην προσπάθεια τους να φύγουν με το τρίποντο.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Το φύλλο αγώνα με τις αρχικές 11-άδες και τους αναπληρωματικούς: