ΑΠΟΛΛΩΝ: Με φουλαρισμένες μηχανές και ανεβασμένη ψυχολογία, θέλει και μπορεί να κερδίσει

  • Καλησπέρα από το ΓΣΠ όπου σε λίγο θα έχουμε την ‘’εμφύλια’’ διαμάχη μεταξύ ΑΠΟΛΛΩΝΑ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ για τα Play Off του Europa League.

Οι ‘’Γαλάζιοι’’ με ανεβασμένη πλέον ψυχολογία και με τις μηχανές δουλεμένες, κατεβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα θέσει γερές βάσεις πρόκρισης για 5η φορά στην ιστορία τους σε όμιλο του Europa League. Σημειώνουμε ότι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ όποτε ήταν γηπεδούχος στον 1ο αγώνα Play Off του Europa League προκρίθηκε (Nice, Lokomotiv Μόσχας και Midtjylland Δανίας) αν αυτό λέει κάτι.

Μετά το πολύ άσχημο και ενδεχομένως αναπάντεχο αποτέλεσμα στο Sammy Ofer, οι Πρωταθλητές άλλαξαν ‘’κοστούμι’’ στον επαναληπτικό θύμισαν τον πολύ καλό Ευρωπαίο ΑΠΟΛΛΩΝΑ και νίκησαν με 2-0 την Maccabi, στη συνέχεια κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και  στον αγώνα του Super Cup με μια εξαιρετική εμφάνιση σε όλες τις γραμμές και έδειξαν ότι το αποτέλεσμα στη Haifa ήταν μία κακή παρένθεση.

Αρκετοί ‘’βαφτίζουν’’ του Πειραιώτες φαβορί. Θυμίζουμε ότι φαβορί ήταν η Nice, η Lokomotiv, η Midtjylland και η Basel, όμως ήταν οι ‘’Γαλάζιοι’’ που πέρασαν στους Ομίλους. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έρχεται ‘’πληγωμένος’’ από τις μέτριες εμφανίσεις και στους 4 μέχρι τώρα Ευρωπαϊκούς αγώνες του και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να σκεφτούν ότι μετά τους χαμένους ομίλους του Champions League που ήταν ο πρωταρχικός τους στόχος θα χάσουν και το ‘’τραίνο’’ για τους ομίλους του Europa League και θα περιοριστούν στην 3η τη τάξη διοργάνωση της UEFA σε όμιλο του Conference League. Ίσως αυτή η πίεση των ‘’Ερυθρόλευκων’’ επενεργήσει θετικά στους ‘’Γαλάζιους’’ της Λεμεσού, αφού όταν αγωνίζεσαι υπό πίεση πολλές φορές επηρεάζει την αγωνιστική παρουσία και συμπεριφορά.

Οι Πρωταθλητές Κύπρου θα έχουν για πρώτη φορά σε αγώνα, την καθοδήγηση του νέου πλέον προπονητή τους, του Ισπανού David Catala o οποίος και τις γνώσεις έχει αλλά και την εμπειρία να διαχειριστεί τις προκλήσεις του αγώνα, και αναμένεται να αφήσει το δικό του στίγμα στην μεγάλη προσπάθεια για πρόκριση στις διπλές αυτές αναμετρήσεις με τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ 8000 περίπου τρελαμένοι και εκδηλωτικότατοι Φυγάδες, έτοιμοι για τη δική τους μάχη της εξέδρας να αποτελούν τον 12ο παίκτη των ‘’Γαλάζιων’’.

Εδώ το φύλλο αγώνα με τις 11-άδες και τους αναπληρωματικούς: