ΑΠΟΛΛΩΝ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ στον πρώτο αγώνα του χρόνου στο νέο γήπεδο Λεμεσού

 Καλησπέρα και Καλή Χρονιά από το νέο γήπεδο Λεμεσού, όπου σε λίγο θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας της χρονιάς στο νέο γήπεδο, ΑΠΟΛΛΩΝ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. Θα μπορούσε κάποιος να τον χαρακτηρίσει και ως ντέρμπι για την 6-άδα.

Αγωνιστικά τώρα οι περσινοί Πρωταθλητές μετά και την εκτός έδρας ήττα από την ΟΜΟΝΟΙΑ την περασμένη αγωνιστική, αλλά και τον μηδενισμό στον αγώνα με την ΑΕΛ από το Εφετείο, χάνοντας ουσιαστικά την δυνατότητα να διεκδικήσουν ακόμα 3 βαθμούς μέσα από ένα αγώνα κεκλεισμένων των θυρών όπως αρχικά αποφάσισε ο Αθλητικός Δικαστής,  θέλουν να επανέλθουν απαραιτήτως στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Με νίκη οι ‘’Γαλάζιοι’’ θα ανοίξουν την ψαλίδα από τον σημερινό τους αντίπαλο στους 6 βαθμούς  δημιουργώντας ένα ‘’μαξιλαράκι’’ για την 6-άδα, αλλά ταυτόχρονα θέλουν να ξεκινήσουν με το ‘’δεξί’’ τη νέα χρονιά βάζοντας βάσεις για την δική τους αντεπίθεση για πιο ψηλά.

Η προσθήκη του Αιγύπτιου ταλαντούχου επιθετικού  Amr Warda ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή, προσδίδει και μία ιδιαιτερότητα στον σημερινό αγώνα, αφού όλοι στο ‘’Γαλάζιο’’ στρατόπεδο πιστεύουν ότι η δυναμική της παρουσίας του στην ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα σπρώξει και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές σε αγωνιστική ανάταση.

Οι ποδοσφαιριστές του Κωνσταντίνου Μακρίδη με τα δεδομένα αυτά και το διακύβευμα της εδραίωσης στην 6-άδα και την απαρχή της αντεπίθεσης,  θέλουν να μπουν νικηφόρα στη νέα χρονιά, μπροστά στους χιλιάδες οπαδούς τους που έχουν δημιουργήσει από νωρίς μια εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Από την άλλη οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Πουρσαϊτίδη είναι πανέτοιμοι για να δώσουν την δύσκολη ‘’μάχη’’ κόντρα στους ‘’Γαλάζιους’’ και να προσπαθήσουν να πάρουν το διπλό και να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα υποχρεώσει τους ‘’Γαλάζιους’’ σε ήττα στο νέο τους γήπεδο, αλλά και για τους πιάσουν στην 6η θέση και να βάλουν φωτιά στη μάχη της 6-άδας.

Αναμένουμε να δούμε το ‘’πρόσωπο‘’ που θα δείξουν στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στην προσπάθεια τους για το τρίποντο αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου με τις κινήσεις τακτικής των Μακρίδη και Πουρσαϊτίδη.

Τέλος αναμένουμε αν και ποιός ποδοσφαιριστής θα πετύχει το πρώτο ιστορικό ‘’Γαλάζιο’’ γκολ στο νέο γήπεδο, αφού στο 1-0 επί της Δόξας το νικητήριο γκολ σημειώθηκε με αυτογκόλ.

Δείτε το φύλλο αγώνα με τις 11-άδες και τους αναπληρωματικούς.