ΑΠΟΛΛΩΝ: Πάει Ιταλία για φιλικό με την Πρωταθλήτρια SSC Napoli του Rudi Garcia

Όπως είχε ανακοινωθεί πριν από λίγες μέρες ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ δέχθηκε τιμητική πρόσκληση από την Πρωταθλήτρια Ιταλίας SSC NAPOLI για φιλικό αγώνα στην Ιταλία. 

Οι ‘’I Partenopei’’ μάλιστα ανέφεραν στους διοικούντες των ‘’Γαλάζιων’’ ότι είναι έτοιμοι να καλύψουν όλα τα έξοδα για την μετάβαση τους.

Ο Bogdan Andone το σκεφτόταν αφού είναι η αρχή της προετοιμασίας για την ομάδα της Λεμεσού και οι εντάσεις θα είναι ψηλές.

Πριν από λίγο με επίσημη ανακοίνωση του ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ενημερώνει ότι ο φιλικός αγώνας κόντρα στους Πρωταθλητές Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:

‘’ Με την πρωταθλήτρια Ιταλίας SSC Napoli θα αναμετρηθεί ο Απόλλωνας Λεμεσού σε φιλικό παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 19:30.

Πρόκειται για ένα μεγάλο φιλικό παιχνίδι, κόντρα σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι η Napoli του Rudi Garcia, στο οποίο το συγκρότημα του Bogdan Andone  θα δοκιμάσει κάποιες από τις σκέψεις του ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί στην φυσική έδρα της ιταλικής ομάδας, αλλά στο «Stadio Teofilo Patini» χωρητικότητας 7.220 θεατών.’’

Σημειώνουμε ότι ο Rudi Garcia γνωρίζει τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ αφού τον αντιμετώπισε δύο φόρες στο 8ο  Όμιλο του Europa League του 2018-19, όταν ήταν προπονητής της Marseille. Αξιοσημείωτο ότι δεν κέρδισε τους ‘’Γαλάζιους’’ αφού στον πρώτο αγώνα που έγινε στο ΓΣΠ στις 4/10/2018 το σκορ ήταν 2-2 και στον δεύτερο αγώνα που έγινε στο Stade Vélodrome στις 13/12/2018 ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ σημείωσε τεράστια νίκη με 1-3.