ΑΠΟΛΛΩΝ: Πρώτη νίκη με καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο του Vladan Milojevic επί της Καρμιώτισσας (στιγμιότυπα)

Τέλος αγώνα στο νέο γήπεδο Λεμεσού «αλφαμέγα» όπου ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ πέτυχε το πρώτο τρίποντο στο ντεμπούτο του Vladan Milojevic στον πάγκο του, αφού νίκησε την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών με 1-0. Είναι μια νίκη που πέραν από το τρίποντο φέρνει ηρεμία στους «Γαλάζιους» εν όψει και της συνέχειας του Πρωταθλήματος

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Απόλλωνα να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα και σταδιακά άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες στην εστία του Ανεστηκ αι κατάφερε να προηγηθεί  με 1-0 με το πρώτο γκολ του Valbuena στο  11′ λεπτό με μαγική εκτέλεση φάουλ.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ συνέχισε να ελέγχει τον τον αγώνα και δεν επέτρεψε στην εστία του Leeuwenburgh να κινδυνεύσει, αντιθέτως δημιουργούσε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, αλλά ο Ανέστη ήταν σε εκπληκτική κατάσταση και κρατούσε το σκορ στο 1-0.

Το 1-0 ήταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του Β ημιχρόνου ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα και δεν επέτρεπε στους επιθετικούς της Καρμιώτισσας να απειλήσουν την εστία του Leeuwenburgh, που χρειάστηκε να επέμβει μόνο στο 54′ σε διπλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων πρωτα σε σουτ του Doubia και στην επαναφορά ο Rossi σούταρε και ο Ολλανδος απέκροσε εξ επαφής.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα αφού οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοτώσουν τον αγώνα με δεύτερο γκολ οι φιλοξενούμενοι έβαλαν πίεση στην εστία του Leeuwenburgh χωρίς όμως να απειλήσουν μέχρι που φθάσαμε στο 90’+3′ όπου και πάλι ο Leeuwenburgh κράτησε το τρίποντο αφού απέκρουσε ακόμα ένα εξ επαφής σουτ του Rossi.

Ο αγώνας στις καθυστερήσεις κύλησε στον ρυθμό που βόλευε τους “Γαλάζιους”  και το 1-0 ήταν  και το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα