ΑΠΟΛΛΩΝ: Τεράστιο διπλό επί της ΑΕΚ και είναι ακόμα ζωντανός για 6-αδα (στιγμιότυπα)

Τέλος αγώνα στην “ΑΕΚ Αρένα” με τον Απόλλωνα να πετυχαίνει ένα τεράστιο διπλό με σκορ 1-2 κόντρα στην αήττητη εδώ και 13 αγωνιστικές ΑΕΚ.

Οι “Γαλάζιοι” έδειξαν τις προθέσεις τους από την έναρξη του αγώνα και πίεζαν ψηλά και στο 2′ λεπτό κέρδισαν φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή. Το φάουλ ανέλαβε να εκτελέσει ο σπεσιαλίστας Valbuena και με εξαιρετικό κτυπημα έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Piriic γράφοντας το 0-1.

Ο Απόλλωνας κρατούσε τους επιθετικούς της ΑΕΚ μακριά από την εστία του Leeuwenburgh ώσπου φθάσαμε στο 28′ λεπτό και το VAR κάλεσε τον Κωνσταντίνο Φελλα για on field review και δόθηκε πέναλτι για την ΑΕΚ αφού ο διαιτητής έκρινε ότι ο Darikwa βρήκε την μπάλα με το χέρι σε αφύσικη θεση. Με το θολό πλάνο που δόθηκε από την παραγωγή δεν μπορει κάποιος να πει με βεβαιότητα ότι υπήρξε παράβαση.

Το πέναλτι κτυπησε εύστοχα ο Sol στο 30′ λεπτό πετυχαίνοντας το 1-1.

Ο Απόλλωνας όμως δεν επηρεάστηκε από την ισοφάριση και έψαχνε το 2ο γκολ το οποίο βρήκε με τον Bakenga με κοντινό πλασέ στο 40′ λεπτό και ο φωτεινός πίνακας έγραψε 1-2 για τους “Γαλάζιους”.

Το 1-2 ήταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Στο Β’ ημίχρονο η ΑΕΚ κρατούσε σε μεγάλα χρονικά διαστήματα την μπάλα και προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ, όμως η άμυνα του Απόλλωνα δεν επέτρεπε κινδύνους για την εστία του Leeuwenburgh και κρατούσε το υπέρ του σκορ.

Κάπως έτσι συνέχισε ο αγώνας και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ομάδα του Απόλλωνα να πανηγυρίζει μία τεράστια νίκη με 1-2 που τον κρατά ζωντανό για είσοδο στην 6-αδα.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: