Απόλλων – ΑΕΖ σε λίγο σε αγώνα του Β’ γκρουπ, όπου έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον μόνο για την ομάδα του Ζακακίου

Καλησπέρα από το νέο γήπεδο Λεμεσού ‘’αλφαμεγα’’ όπου σε λίγο ο Απόλλων υποδέχεται την συμπολίτιδα ΑΕΖ Ζακακίου στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του Β’ γκρουπ.

Οι ‘’Γαλάζιοι’’ μετά την τεράστια νίκη πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου επί της ΑΕΚ έριξαν όλη την προσοχή τους στο κύπελλο όπου θέλουν να φθάσουν μέχρι τέλους με την κατάκτηση του.  Καλούνται όμως σήμερα να ‘’προσγειωθούν’’ ξανά στην πραγματικότητα σε ένα ακόμα αγώνα του Β’ γκρουπ χωρίς οποιαδήποτε βαθμολογική σημασία.  Οι ποδοσφαιριστές του Pablo Machin έδειξαν με την απόδοση τους στον νικηφόρο αγώνα του κυπέλλου ότι δεν έχουν να ζηλέψουν οτιδήποτε από οποιαδήποτε άλλη ομάδα του Α΄ γκρουπ όταν είναι συγκεντρωμένοι με σοβαρότητα και πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σήμερα όμως ελλείψει κινήτρου το μόνο που έχουν να κυνηγήσουν είναι να κρατηθούν σε ψηλά επίπεδα απόδοσης όπως τους θέλει ο Ισπανός προπονητής, για να είναι σε ετοιμότητα για την πρώτη μάχη των ημιτελικών κόντρα στην Πάφος F.C. στο ”Στέλιος Κυριακίδης” στις 10 Απριλίου, αλλά  παράλληλα να κερδίσουν ένα αντίπαλο που δεν κέρδισαν φέτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στο ‘’αλφαμέγα’’. Θέλουν επίσης να πάρουν το τρίποντο για να διατηρηθούν στην 1η θέση του Β’ γκρουπ βασικά μόνο για λόγους γοήτρου. Στα ευχάριστα η συμπερίληψη του Pedro Marques στην αποστολή της ομάδας.

Από την άλλη η ομάδα του Vladica Petrovic βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με 17 βαθμούς στους -11 βαθμούς μακριά από την πλησιέστερη ομάδα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού που είναι η Καρμιώτισσα Πολεμιδίων με 28 βαθμούς και κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Γι’ αυτό οι ‘’Ζακακιώτες’’ θέλουν σήμερα επειγόντως το τρίποντο αφού τα περιθώρια στενεύουν και θα τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο για να πετύχουν τον στόχο τους κόντρα στους ‘’Γαλάζιους’.

Θυμίζουμε ότι στον αγώνα του Α’ γύρου της κανονικής περιόδου που έγινε στο ‘’Αμμόχωστος’’ ο Απόλλωνας πέτυχε μεγάλη νίκη με 0-5 και στον αγώνα του Β’ γύρου στο ‘’άλφαμεγα’’ οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 0-0.

Την προσπάθεια των ‘’Γαλάζιων’’ στηρίζουν περίπου 500 οπαδοί τους αφού η μέρα και η ώρα είναι ακατάλληλη για πολλούς. Όμως όσοι είναι εδώ είναι εκδηλωτικοί.

Δείτε το φύλλο αγώνα με τις 11-άδες και τους αναπληρωματικούς: