Απόλλων – Νέα Σαλαμίνα σε λίγο στο “Αλφαμέγα”, με τους “Γαλάζιους” να καίγονται μόνο για τη νίκη

Καλησπέρα από το νέο γήπεδο Λεμεσού ‘’Αλφαμέγα’’ όπου σε λίγο ο Απόλλων υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα.

 Οι ‘’Γαλάζιοι’’ μετά τη λύση συνεργασίας με τον Vladan Milojevic, και με υπηρεσιακό προπονητή τον πρώην άσσο τους Άγγελο Τσολάκη επανήλθαν στις νίκες την περασμένη αγωνιστική αφού κέρδισαν τον Οθέλλο με 0-3 στο ‘’Αμμόχωστος’’ και λίγες μέρες μετά πέρασαν με άνεση από το ‘’Δασάκι’’ για τον θεσμό του Κυπέλλου αφού κέρδισαν την Αγία Νάπα με 0-6.

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα δείχνουν ότι έχουν αφήσει πίσω τους τα άσχημα αποτελέσματα και παρόλο του ότι έχουν να αντιμετωπίσουν ένα δύσκολο αντίπαλο, είναι προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι με σοβαρότητα, πάθος αλλά και πειθαρχία στο αγωνιστικό πλάνο να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο στο «Αλφαμέγα» μετά τις 8 Οκτωβρίου όπου είχαν κερδίσει για τελευταία φορά εντός έδρας τη Δόξα με 4-0. Νέα νίκη για την ομάδα της Λεμεσού θα τους ανεβάσει στους 25 βαθμούς, θα είναι σε απόσταση αναπνοής από την 6-άδα, θα εδραιώσει την ηρεμία και κυρίως θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία της ομάδας για να συνεχίσει τη αντεπίθεση στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Από την άλλη η ομάδα του Χριστόδουλου Χριστοδούλου προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες στο «Αμμόχωστος» από Πάφος F.C. και Ομόνοια και έχει να γευτεί τη νίκη από τις 11 Νοεμβρίου όπου και κέρδισε τη Δόξα στο «Αμμόχωστος». Η ομάδα της Αμμοχώστου έχει αποδείξει ότι είναι ένα αξιόλογο σύνολο και είναι πανέτοιμοι για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν το ζητούμενο κόντρα στους «Γαλάζιους» και να τους ‘’πιάσουν’’ ταυτόχρονα στους 22 βαθμούς.

Να θυμίσουμε ότι στον αγώνα του Α’ γύρου που έγινε στο «Αμμόχωστος» οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες με 1-1.

Την προσπάθεια των ‘’Γαλάζιων’’ στηρίζουν περίπου 7500 Φυγάδες δημιουργώντας μια φανταστική ατμόσφαιρα.

Οι προπονητές των δύο ομάδων Άγγελος Τσολάκης και Χριστόδουλος Χριστοδούλου έχουν το πλάνο τους και αναμένουμε να δούμε πως θα ‘’διαβάζουν’’ την εξέλιξη του αγώνα.

Δείτε το φύλλο αγώνα με τις αρχικές 11-άδες και τους αναπληρωματικούς: