Απόψε η Εκλογική Γενική Συνέλευση της Ενωσης Αθλητικογράφων Κύπρου

Απόψε Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024 στις 19:00 στο Ολυμπιακό Μέγαρο, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΑΚ, η οποία θα είναι και εκλογική.

Οι αρχαιρεσίες της γενικής συνέλευσης θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα ΟΠΑΠ «Ευ Αγωνίζεσθαι» του Ολυμπιακού Μεγάρου στη Λευκωσία.

Καλούνται όλα τα μέλη της ΕΑΚ, (τακτικά, δόκιμα, μη επαγγελματικά, αναγνωρισμένοι συνεργάτες, συνταξιούχοι, επίτιμα), όπως παρευρεθούν. Να αναφερθεί ότι στην είσοδο θα λειτουργεί χώρος εγγραφής των παρευρισκόμενων στη Γ.Σ. Επίσης, όσοι παράγγειλαν τις κάρτες AIPS τους, μπορούν να παραλάβουν εκεί, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς του βιβλίου των 50χρονων, για όσους το επιθυμούν.

Θυμίζουμε πως μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των υποψηφιοτήτων, 48 ώρες πριν τη Γ.Σ., εκλέγονται άνευ ανθυποψηφίου στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. για την τριετία 2024-2027 ο Ηρόδοτος Μιλτιάδους και στις επτά θέσεις των επαγγελματικών μελών οι Μαρίνα Αργυρού, Μιχάλης Αριστείδου, Αγάθη Κλωνάρη, Ανδρέας Παυλίδης, Κωνσταντίνος Σκαμπύλης, Στέλιος Στέλιου, Μάριος Χατζηστυλλής.

Έγινε εφικτό να αποφευχθούν οι εκλογές για τις επτά θέσεις των επαγγελματικών μελών, αφού το μέλος του Δ.Σ. Χρίστος Αποστολίδης, ο οποίος είχε ενταχθεί μαζί με την Αγάθη Κλωνάρη στο Δ.Σ. με βάση το Άρθρο 14.Ε, αποφάσισε να αποσύρει την υποψηφιότητα του την τελευταία στιγμή.

Για την κατηγορία των μη επαγγελματικών μελών υπεβλήθησαν δύο υποψηφιότητες για τη μία θέση, από τους Κυριάκο Κτωρίδη και Ανδρέα Λαζανίτη, έτσι απόψε θα πραγματοποιηθούν εκλογές.

Μετά το πέρας της Γ.Σ. θα ακολουθήσει δεξίωση προς όλους τους παρευρισκόμενους στο Ολυμπιακό Μέγαρο, από τον σεφ Αβραάμ Σαββίδη.