ΑΡΗΣ: Έφθασε στη Λετονία και ξεκινά η προετοιμασία των Πρωταθλητών (φωτο)

Στο θέρετρο της Γιούρμαλα που βρίσκεται 20-25 λεπτά από την πρωτεύουσα της Λετονίας, Ρίγα, έφτασε λίγο πριν από τις 20:30 ψες η αποστολή των Πρωταθλητών.

Τα πάντα κύλησαν ομαλά με την πτήση και η άφιξη στον τελικό προορισμό, έγινε σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Η ομάδα του ΑΡΗ κατέλυσε στο ξενοδοχείο Λιέλουπε (όπως και πέρυσι) και οι ποδοσφαιριστές μετά το δείπνο αποσύρθηκαν στα δωμάτια τους για να ξεκουραστούν, ενόψει της ιδιαίτερα κοπιαστικής συνέχειας που έπεται.

Από τη Δευτέρα το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τριπλές προπονήσεις και οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στην ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά και γεμάτη προκλήσεις σεζόν που τους περιμένει.

Στη Λετονία, ο ΑΡΗΣ θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Λετονίας. Στις 5/7 με την Άουντα και στις 7/7 με αντίπαλο την Μέττα. Το Σάββατο 8 Ιουλίου η αποστολή της ομάδας θα πετάξει για την πρωτεύουσα της Αυστρίας Βιέννη. Στους ποδοσφαιριστές θα δοθεί άδεια μερικών ημερών για ξεκούραση και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη 11 Ιουλίου. Στην Αυστρία, ο Άρης θα καταλύσει στο πανέμορφο ξενοδοχείο Pyramide που βρίσκεται σε απόσταση 30 λεπτών από τη Βιέννη. Κατά την διάρκεια της παραμονής στην Αυστρία, οι Πρωταθλητες θα δώσουν τρία φιλικά παιχνίδια ως εξής:

Στις 14 Ιουλίου με τη Στουρμ Γκρατς, στις 16/7 με τη Διναμό Κιέβου και στις 18/7 με την Αούστρια Βιέννης.

Στην αποστολή της ομάδας περιλαμβάνονται  οι 19 ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Άλβες, Λ.Σωφρονίου, Μ.Σωφρονίου, Χρυσοστόμου, Μποάκι, Καζού, Γιαντάλ, Κορομά, Μπρόρσον, Μπένγκτσον, Σπόλιαριτς, Ζόκε, Στρούσκι, Γκομίς, Ουρόσεβιτς, Νίκολιτς, Σιουμάνσκι, Δημητρίου και Μπράουν. Ο Μάριο Στεπίνσκι θα ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας μας στη Λετονία την Κυριακή. Στους διεθνείς Πηλέα, Γιαγκό, Μπαμπίκα, Μουσούντα και Μαγιαμπέλα, δόθηκε επιπρόσθετη άδεια μερικών ημερών και θα πετάξουν για τη Λετονία την Τρίτη 27 Ιουνίου.

Φώτο από την άφιξη και τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου: