ΑΡΗΣ – ΑΠΟΕΛ 1-2 και πάμε για θρίλερ στο φινάλε του Πρωταθλήματος.

Ο ΑΠΟΕΛ με εξαιρετική εμφάνιση, επικράτησε του Άρη με 2-1 στο Τσίρειο για την 6η αγωνιστική των play-off του πρωταθλήματος. Η διάφορα πλέον από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΛΛΩΝΑ είναι η ελάχιστη στο -1., 51β ο ΑΠΟΛΛΩΝ και 50β ο ΑΠΟΕΛ. Απομένουν 4 αγωνιστικές  πριν το τέλος και όλα πλέον είναι ανοικτά.

Σκόρερς για την ομάδα της Λευκωσίας ο Άντον Μάγκλιτσα (36’) και ο Γιώργος Εφραίμ (86’). Για τον Άρη μείωσε στις καθυστερήσεις ο Σλόγκαρ.

Στο πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού ο ΑΠΟΕΛ μπήκε πολύ πιεστικά, δημιουργώντας τεράστιες προϋποθέσεις για το γκολ, όμως η αστοχία στην τελική προσπάθεια στέρησε το γρήγορο προβάδισμα. Σταδιακά ο Άρης ισορρόπησε το παιχνίδι και δημιούργησε τις δικές του ευκαιρίες, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ δέκα λεπτά περίπου πριν την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ξανά πιο ορεξάτοι, δημιούργησαν και έχασαν ξανά μεγάλες ευκαιρίες, όμως στη συνέχεια έδωσαν εκ νέου χώρους στην ομάδα της Λεμεσού η οποία έψαξε την ισοφάριση. Παρ’ όλα αυτά, το γκολ του Άρη δεν ήρθε ποτέ, ενώ η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή βρήκε το δεύτερο γκολ λίγο πριν το τέλος «σφραγίζοντας» το τρίποντο.

Την 7η αγωνιστική των play-off του πρωταθλήματος ο Άρης που έμεινε στους 45β, θα πάει στο «Στέλιος Κυριακίδης» για να αντιμετωπίσει την Πάφο. Με τη σειρά του ο ΑΠΟΕΛ επιστρέφει στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει στο ΓΣΠ την ΑΕΚ.

Δείτε τις φασεις στο video: