ΑΡΗΣ: Δυνατό φιλικό σήμερα με την Αούστρια και αυριο η επιστροφή στην Κύπρο

Οι Πρωταθλητές επιστρέφουν από την Αυστρία την Τετάρτη το απόγευμα.

Η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του ΑΡΗ:

”Η πρωινή προπόνηση της Τρίτης, στο γήπεδο στις εγκαταστάσεις του Βόσεντορφ, ήταν η τελευταία στην Αυστρία, με την οποία ολοκληρώθηκε ουσιαστικά ο κύκλος των πολλών και έντονων προπονήσεων για την ομάδα μας, οι οποίες ξεκίνησαν στις 25 Ιουνίου στη Λετονία.

Το φιλικό με την Αούστρια στην “Generali Arena” το απόγευμα της Τρίτης, φαντάζει ως ο ιδανικός τρόπος για να ολοκληρωθεί η παρουσία της ομάδας μας στην Αυστρία. Σε ένα ωραίο γήπεδο, με αντίπαλο μια ισχυρή ομάδα.

Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, η αποστολή του Άρη θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Κύπρο και θα μπει στην τελική ευθεία για τις επίσημες υποχρεώσεις που ξεκινούν την Παρασκευή με τη διεξαγωγή του Σούπερ Καπ.

Σε μια άλλη εξέλιξη, ο Βανά Άλβες θα εξακολουθήσει να είναι ο πρώτος αρχηγός της ομάδας μας, όπως αποφασίστηκε στην Αυστρία, λίγο πριν το τέλος του βασικού σταδίου προετοιμασίας. Οι άλλοι δύο αρχηγοί για την επικείμενη σεζόν, θα είναι οι Στιβ Γιαγκό και Τζούλιους Ζόκε. Την τριάδα των αρχηγών θα πλαισιώνουν άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές που θα έχουν υποστηρικτικό ρόλο στους τρεις αρχηγούς. Πρόκειται για τους Λένο Σωφρονίου, Μόργκαν Μπράουν και Φρανς Μπρόρσον.”