”Είχαμε ένταση, δημιουργήσαμε φάσεις, όμως δεν είχαμε καθαρό μυαλό, κάναμε ατομικά λάθη”.

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την δίκαιη νίκη, εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους. Στην άμυνα δεν έκαναν τα λάθη που κάναμε. Δημιουργήσαμε περισσότερες φάσεις για να σκοράρουμε. Το σκορ είναι άδικο για μας. Είχαμε ένταση σήμερα, αλλά όχι καθαρό μυαλό και καναμε αρκετά ατομικά λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπορέσαμε να τους ανταγωνιστούμε όσο θα θέλαμε. Οι οπαδοί μας κατάλαβαν πως οι παίκτες έδωσαν πολλά, είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε ένα γκολ για να μπούμε ξανα στο παιχνίδι, όμως δεν τα καταφέραμε.

Θα πρέπει οι παίκτες να βοηθούν ένα συμπαίκτη τους και όχι να του δημιουργούν προβλήματα. Θα δουλέψουμε κατά τη διάρκεια της διακοπής. Ψηλά το κεφάλι για όλους, έρχονται κάποιοι παίκτες πίσω από τραυματισμό και θα είναι στις επιλογες μας για το παιχνίδι με την Ομόνοια. Ήταν μια κακή μέρα, αλλά θα πρέπει να είμαστε περήφανοι για την μεχρι σήμερα δουλειά μας».

Απαντήσεις σε ερωτήσεις:

Για τα πολλά λάθη, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και την ομιλία του προς στους παίκτες: «Είμαι ευχαριστημένος από την νοοτροπία μας, όχι από τα λάθη που κάναμε, αυτοί οι παίκτες έκαναν πάρα πολ΄λά μέχρι στιγμής, το σημερινό είναι ένα πισωγύρισμα για μας. Κερδίζουμε και χάνουμε σαν ομάδα. Είχαμε κακές αποφάσεις σε ατομικό επίπεδο. Έχουμε πολλούς χαρισματικούς παίκτες, όμως θα πρέπει να ακολουθούν το πλάνο μας. Πολλοί παίκτες ακόμα χρειάζονται δουλειά. Υπομονή και θα προχωρήσουμε μπροστά».

Για το τι είπε στους παίκτες του στον καθιερομένο πλέον κύκλο στο τέλος του αγώνα: “Αυτό που είπα στους παίκτες, είναι ότι ήταν μια κακή μέρα. Κερδίζουμε σαν ομάδα, χάνουμε σαν ομάδα. Δεν είμαι δυσαρεστημένος από το πάθος και την ένταση αλλά από κάποιες αποφάσεις σε ατομικό επίπεδο. Έχουμε πολλούς χαρισματικούς παίκτες με ταλέντο στο ένας με έναν όπως ο Αλμπάνης που έκανε το ντεμπούτο του αλλά πρέπει να ακολουθούν το πλάνο, να παίζουν ατομικά και να ξέρουν πότε να προβούν σε ατομική ενέργεια. Σήμερα ήταν ένα μικρό πισωγύρισμα, υπάρχουν πολλά παιχνίδια και η συνέχεια είναι μεγάλη. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι τα ατομικά λάθη μου θύμισαν τον αγώνα κόντρα στην Ζίλινα. Θέλω να υπενθυμίσω σε όλους ότι είχαμε 5-6 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο που χρειάζονται δουλειά και χρόνο. Πρέπει να κάνουμε υπομονή, να δουλέψουμε στα λάθη μας και να βλέπουμε μπροστά”.