Εμειναν στον 0-0 ΑΡΗΣ και Πάφος FC. Σταθερά στην 3η θέση η εκπληξη του Πρωταθλήματος ομάδα του Λιάσου Λουκά.

Δεν ανέδειξε νικητή ο σημερινός αγώνας στο Τσίρειο μεταξύ ΑΡΗ και Πάφος FC.  Οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 0-0 σε ένα αγώνα που παρόλο δεν είχε πολλές κλασικές ευκαιρίες εν τούτοις είχε αρκετό πάθος και δύναμη.

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι αν έχει μία ομάδα που μπορεί σχετικά να αισθάνεται ευχαριστημένη είναι η ομάδα του Λιάσου Λουκά αφού διατήρησε την διαφορά των 6 βαθμών από την ομάδα του Darko Milanič που έχει στόχο την 6-άδα και αύξησε την διαφορά από τον 4ο Ολυμπιακό στους 5 και διατειρείται σταθερά με την λήξη του Α’ γύρου στην πολύ κολακευτική 3η θέση της βαθμολογίας, κάτι που πολλοί δεν θα το πίστευαν πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος.

Στην Δημοσιογραφική Διάσκεψη οι 2 προπονητές δήλωσαν τα ακόλουθα:

Λιάσος Λουκά:

Έγινε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πάρα πολύ καλές ομάδες. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ ανώτεροι από τον αντίπαλο. Ο αντίπαλος είχε μια ευκαιρία προς το τέλος με στατική φάση που αποκρούσαμε πάνω στην γραμμή. Αλλά θεωρώ ότι μπήκαμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση, ζητήσαμε πολύ περισσότερα από τον αντίπαλο.

Στο δεύτερο μέρος η Πάφος ανέβασε τις γραμμές, μας έβαλε πίεση, χωρίς να δημιουργήσει ιδιαίτερες ευκαιρίες. Εμείς σαν Άρης κάναμε ένα από τα μέτρια δεύτερα ημίχρονα μας μέσα στην σεζόν αλλά είχαμε προσπάθεια, θέλαμε να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε.
Τελείωσε ο πρώτος γύρος, μας αφήνει ικανοποιημένους αλλά θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα. Βλέπουμε την δύσκολη συνέχεια. Θα μιλήσουμε για τα λάθη μας με τους ποδοσφαιριστές, τι κάναμε σωστά και τι λάθος, για να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Θέλουμε να είμαστε καλύτεροι κάθε εβδομάδα.

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήταν παρών. Θέλαμε να του δώσουμε την χαρά της νίκης αλλά να είναι σίγουροι ότι όσοι είμαστε στα αποδυτήρια θα κάνουμε τα πάντα για να τους ευχαριστούμε κάθε εβδομάδα. Να πιστέψουν περισσότερο στην ομάδα, θέλουμε περισσότερους. Οι ποδοσφαιριστές μας το αξίζουν, είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν περισσότερος κόσμος του Άρη.

Κάποιες φάσεις στο παιχνίδι, δεν είναι δουλειά μου να τις αναφέρω. Αλλά αν θέλετε την προσωπική μου θέση, για να σας προλάβω, θεωρώ ότι θα μπορούσαν να το δουν και ΟΚ. Εγώ το είδα, ο καθένας έχει την γνώμη του.

Να ευχηθώ στην Πάφο, μια πάρα πολύ καλή ομάδα, καλή συνέχεια”.

Ερωτηθείς για το αν θα δηλώσει ότι η ομάδα του έχει σαν στόχο το Ευρωπαϊκό εισιτήριο: Η ομάδα έχει δείξει μια πάρα πολύ καλή εικόνα στον πρώτο γύρο. Αλλά είναι όπως ένα παιχνίδι που έχει δύο ημίχρονα. Να είμαστε προσγειωμένοι, να βλέπουμε κάθε παιχνίδι όπως το βλέπουμε σήμερα, δηλαδή με προσέγγιση θετική σε κάθε παιχνίδι, να παίξουμε το παιχνίδι που μπορούμε και να μπορέσουμε να κερδίσουμε τους άλλους δύο βαθμούς. Κάθε παιχνίδι ξεκινάει από την ισοπαλία, για τους άλλους δύο παίζουμε. Σήμερα χάσαμε δύο. Πολύ σημαντικό για εμάς είναι να επανέλθουμε και να σκοράρουμε, είναι δεύτερο που δεν σκοράραμε. Θα δουλέψουμε με τους παίκτες, τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Η επόμενη ημέρα για εμάς είναι η πιο σημαντική και σε αυτή είναι μόνο ο Ολυμπιακός.

Ντάρκο Μίλανιτς:

Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος προσπάθησε να κατέβει στην περιοχή μας με συνδυασμούς. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν την τακτική τους, με μεγάλες μπαλιές προσπαθούσαν να διασπάσουν την άμυνα μας. Έπρεπε να παίξουμε περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο το κάναμε. Είμαι ευχαριστημένος από το ομαδικό παιχνίδι που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μου. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Είχαν αυτοί ευκαιρίες, είχαμε και εμείς. Θα μπορούσαμε να είχαμε δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Είμαι χαρούμενος με το αγωνιστικό πνεύμα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μου”.

Έχουμε ακόμα μπροστά μας έντεκα παιχνίδια. Σίγουρα ο στόχος μας είναι να παλέψουμε για την πρώτη εξάδα. Να δείξουμε στα επόμενα παιχνίδια ότι ανήκουμε στο γκρουπ της πρώτης εξάδας. Ακόμα δεν τελείωσε τίποτα. Θα παλέψουμε για αυτό.

Οι 11-αδες και οι αναπληρωτικοί