Ενας ιδιαίτερος αγώνας απόψε στο Τσίρειο, με την ΠΑΕΕΚ να αγωνίζεται για πρωτη φορά ως ομάδα Α’ Κατηγορίας στο γήπεδο της Λεμεσού.

Ενας ιδιαίτερος αγώνας απόψε στο Τσίρειο όπου η προσφυγική ομάδα της Κερύνειας η ΠΑΕΕΚ όπου αγωνίζεται για πρωτη φορά στην ιστορία της στην προσφυγιά στην Α’ Κατηγορία, αγωνίζεται για πρωτη φορά στο Τσίρειο ως ομάδα Α’ Κατηγορίας.

Συγκινητική και η ανάρτηση του επίσημου ΑΠΟΛΛΩΝΑ για τον αποψινό αγώνα (Γίνεται αναφορά σε άλλη στήλη).

Στα αγωνιστικά, ο πρωτοπόρος ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, ξέρει ότι για να παραμείνει στην κορυφή θα πρεπει να αντιμετωπίσει τον αγώνα με ιδιαίτερη σοβαρότητα αφου η προσφυγική ομάδα της ΠΑΕΕΚ, έδειξε ότι καθε άλλο από εύκολος αντιπαλος είναι.

Οι ποδοσφαιριστες του Alexander Zorniger με το ”αέρα” των τελευταίων καλών εμφανίσεων θα κανουν ότι επιβάλλεται για να παρουν το τρίποντο, έτσι ώστε να παραμείνουν στην κορυφή που υπο προυποθέσεις θα αυξησει και την διαφορά από την 2η ΑΕΚ. Ιδιαίτερη αναφορά αξιζει να γινει με την εμφάνιση του Αρνο Τζουμ στην αρχική 11-αδα.

Οι Κερυνειώτες του Μάκη Σεργίδη, κατεβαίνουν στο Τσίρειο, εχοντας επιγνωση για την εμβέλεια του σημερινού αντιπάλου τους και θα αγωνιστούν με στόχο το βαθμολογικό κέρδος και την έκπληξη.

Οι 11-αδες και οι αναπληρωματικοί συμφωνα με το φύλλο αγωνα ειναι: