Ενα ντέρμπι ”φωτιά” ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΜΟΝΟΙΑ σε λίγο στο Τσίρειο

Καλησπέρα από το ‘’γερασμένο’’ Τσίρειο, όπου σε λίγο θα έχουμε ένα ντέρμπι τεράστιας σημασίας. Ο 3ος της βαθμολογίας με 29β ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ αντιμετωπίζει την 5η της βαθμολογίας με 24β ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η ομάδα του Alexander Zorniger με αρκετές επιστροφές στο ρόστερ μετά και την ήττα (εκκρεμεί φυσικά η ένσταση) της περασμένης αγωνιστικής από την ΑΕΚ βρίσκεται ήδη 4 βαθμούς από την κορυφή στην οποία σκαρφάλωσε ο ΑΡΗΣ.

Οι Γαλάζιοι ξέρουν πολύ καλά ότι δεν έχουν περιθώρια για 4η συνεχόμενη απώλεια βαθμών (η τελευταία νίκη ήταν επί του Εθνικού στις 6/12) και είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν ψυχή μπροστά στους οπαδούς τους για το τρίποντο που θα ανοίξει την ψαλίδα από την ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στους 8 βαθμούς, να ‘’πιάσουν’’ την ΑΕΚ στην 2η θέση και στο -1 από τον ΑΡΗ, να παραμένουν για τα καλά ως ένα από τα φαβορί για τον πολυπόθητο στην ομάδα της Λεμεσού τίτλο που τον πλησιάζουν αλλά τον χάνουν στο ‘’τσακ’’ εδώ και 5 χρόνια.

Από την άλλη ομάδα του Henning Berg που προέρχεται από τρίποντο επί του Ολυμπιακού, κατεβαίνει με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα ψαλιδίσει την διαφορά από τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ στους -2β και στους -6 από την κορυφή για να συνεχίσει την αντεπίθεση για να υπερασπιστεί τον περσινό τίτλο. Στην OMONOIA θέλουν να σημειώσουν 2η νίκη φέτος επί των Γαλάζιων μετά και  το νικηφόρο αποτέλεσμα που είχαν στο ΓΣΠ τον Α’ γύρο για να αποκτήσουν και πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος.

Αναμένουμε λοιπόν ένα συναρπαστικό αγώνα από τους ποδοσφαιριστές των δύο μεγάλων  ομάδων τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός με τις κινήσεις τακτικής των Zorniger και Berg .

Το φύλλο αγώνα με τις αρχικές 11-άδες και τους αναπληρωματικούς: