Ευρεία νίκη για την Ομόνοια επι του Εθνικού και πλησίασε την κορυφή (στιγμιότυπα)

Επιστροφή στις νίκες για την Ομόνοια, η οποία επικράτησε με 4-1 του Εθνικού Αχνας και πλέον είναι στο -3 από την κορυφή, αλλά έχοντας τρεις ομάδες πιο ψηλά της.

Στο 12ο λεπτό ο Πεχλιβάνης άνοιξε το σκορ για τον Εθνικό Αχνας, ενώ ο Λοΐζου ισοφάρισε στο 23ο λεπτό. Στο 24ο λεπτό ο Αγγελόπουλος άφησε τον Εθνικό με παίκτη λιγότερο. Η Ομόνοια στο 43ο λεπτό έκανε το 2-1 με τον Σεμέδο.

Η Ομόνοια καθάρισε το παιχνίδι στο 70’ όταν ο Παναγιώτου με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χαραλάμπους έκανε το 3-1. 5 λεπτά μετά ο Ανσαριφάρντ έκανε το 4-1.

Στα 12 δευτερόλεπτα ένα σουτ του Σιπριάνο εκτός περιοχής, πέρασε λίγο έξω. Στο 2’ ο Φαμπιάνο έκανε λάθος, ο Καμπρέρα έβαλε την κόντρα, με την μπάλα να φεύγει έξω.

Στο 12ο λεπτό ο Εθνικός άνοιξε το σκορ με ένα σουτ του Πεχλιβάνης στα όρια της περιοχής!

Στο 23ο λεπτό η Ομόνοια απάντησε με ένα πανέμορφο γκολ του Λοΐζου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σεμέδο, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Αγγελόπουλος είδε 2η κίτρινη κάρτα και άφησε τον Εθνικό Αχνας με παίκτη λιγότερο. Να σημειώσουμε πως ο Λοΐζου ήταν αυτός που κέρδισε τις δυο κίτρινες του Αγγελόπουλου στο 22’και στο 24’!

Στο 30’ ο Μπασιρού από κοντά έχασε μεγάλη ευκαιρία, ενώ 6 λεπτά μετά ο Λοΐζου έπιασε ένα καλό σουτ με τον Μάρκοβιτς να κάνει σπουδαία επέμβαση. Ιδιοι πρωταγωνιστές με ίδιο αποτέλεσμα σε μια φάση μετά από 1 λεπτό, με τον Λοΐζου να παίζει με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το γκολ.

Στο 42ο λεπτό η Ομόνοια έκανε το 2-1 με τον Σεμέδο να ακουμπά την μπάλα και να την στέλνει στα δίκτυα μετά από έτοιμο γκολ του Μάθιους!

Στο 51’ ο Κούσουλος είχε ένα καλό σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να περνά δίπλα από τα δοκάρια του Μάρκοβιτς. 5 λεπτά μετά καλή ευκαιρία είχε ο Αλιούμ, ο οποίος με το σουτ του κέρδισε ένα κόρνερ.

Στο 65’ ο Λοΐζου από πολύ κοντά, είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να του λέει «όχι», ενώ ένα λεπτό προηγουμένως ο Κακουλλής πέρασε εκτός με αναγκαστική αλλαγή.

Η Ομόνοια καθάρισε το παιχνίδι στο 70’ όταν ο Παναγιώτου με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χαραλάμπους έκανε το 3-1.

5 λεπτά μετά ο Ανσαριφάρντ εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Εθνικού και πλάσαρε ιδανικά για το 4-1.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Σωφρόνης Αυγουστή): Φαμπιάνο, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Σιπριάνο, Κούσουλος (78’ Προκοπίου), Μπασιρού (64’ Χαραλάμπους), Λοΐζου, Σεμέδο (78’ Ζαχαρίου), Αλιούμ (72’ Φράνσον), Κακουλλής (64’ Ανσαριφάρντ).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ (Μαρίνος Σατσιάς): Μάρκοβιτς, Ιωάννου, Αγγελόπουλος, Περατικός, Νικολάου (46’ Μπίκερ), Σπιρόφσκι,, Πεχλιβάνης (77’ Μπράντονιτς), Λίπσκι, Ηλία (87’ Καλλένος), Ντράζιτς (46’ Ντε Ιριόντο), Καμπρέρα (77’ Ζε Γκόμες).

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: