Ευρωπαίος ξανα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μετα από πέντε χρόνια!

Η Ευρωπαϊκή ‘ανομβρία’για τον Παναθηναϊκό τελείωσε!  Τα 5 πιο ”πέτρινα” χρόνια της ιστορίας του έλαβαν τέλος μετά την νίκη του Σαββάτου στη Λεωφόρο. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-0 και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο για πρώτη φορά μετά το 2017.

Ο ‘Πράσινος’ κόσμος άρχισε τα πανηγύρια στις κερκίδες και η ατμόσφαιρα δονούσε πιο δυνατά από κάθε άλλη φορά το ”Ελλάς Ευρώπη Παναθηναϊκός’ ένα σύνθημα που έχει συνδεθεί όσο λίγα με τον σύλλογο.

Το ”Τριφύλλι” έκανε το καθήκον του, το καλοκαίρι θα διεκδικήσει μέσα από τα προκριματικά του Conference League την είσοδό του σε όμιλο διοργάνωσης της UEFA, κάτι που πέτυχε τελευταία φορά την σεζόν 2016-2017, και ξέχωρα από τον Γιοβάνοβιτς και τους ποδοσφαιριστές, επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το comeback έπαιξε η ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού, το γήπεδο της Λεωφόρου, το ‘’Απόστολος Νικολαΐδης’’το οποίο αποτέλεσε ένα ”κάστρο” που… έπεσε ελάχιστες φορές και κατά κανόνα οδηγούσε την ομάδα σε νίκες.

Για την ιστορία τα γκολ για τους ‘’Πράσινους: Το 1-0 ο Villafanez στο 37’ λεπτό,  το 2-0 ο Mauricio στο 68’ λεπτό, το 3-0 ο Carlitos στο 71’ λεπτό και το 4-0 ο Juankar στο 87’λεπτό.