Η Έλενα και ο Φίλιππος αφού δεν μπορούσαν να πανε στο ‘’αλφαμέγα΄΄ πήγαν στο στάδιο ‘’Diego Maradona’’

Δύο πιστοί Φυγάδες οπαδοί του Απόλλωνα αφού δεν μπορούσαν να πάνε στο ‘’αλφαμέγα’’ να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα κόντρα στην ΑΕΛ για το κύπελλο, αποφάσισαν να πάνε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Νάπολι για να παρακολουθήσουν τους ‘’Azzurri’’ δηλαδή τους Μπλέ κόντρα στην Barcelonaγια τη φάση των ‘’16’’ του ChampionsLeague. Ο λόγος για την Έλενα και τον Φίλιππο.

Οι δύο τους δεν παρέλειψαν φυσικά στην περιδιάβαση τους στην πανέμορφη Νάπολη να επισκεφθούν και την πασίγνωστη πλέον πλατεία ‘’LargoMaradona’’ και την οδό ‘’MuraleMaradona’’ που είναι αφιερωμένη στον μάγο της μπάλας τον Θρύλο DiegoArmandoMaradonaμε το γιγαντιαίο graffitiκαι τις χιλιάδες αφιερόματα με φανέλες ομάδων, κασκώλ, μπρελοκ, φωτογραφίες, αυτοκόλλητα κλπ. Μεταξύ αυτών και ένα αυτοκόλλητο του Συνδέσμου Φιλάθλων της αγαπημένης τους ομάδας του Απόλλωνα που πρέπει να χρονολογείται από την δεκαετία του ’90.

Δεν κρύβουν την χαρα τους φυσικά για την παρουσία τους στο μεγαλοπρεπές στάδιο ‘’Diego Maradona’’ χωριτικότητας 55,000 θεατών για να παρακολουθήσουν ένα μεγάλο ντερμπι για την φάση των ‘’16’’ μεταξύ των Πρωταθλητών Ιταλίας Napoliκαι των Πρωταθλητων Ισπανίας την περίφημη Barcelona. Σίγουρα είναι άλλο επίπεδο να παρακολουθείς αγώνα ChampionsLeagueμεταξυ δύο ομάδων τεράστιων ποδοσφαιρικών σχολών και άλλο ένα αγώνα μεταξύ δύο Κυπριακών ομάδων.

Ήλθε γάντι φυσικά η μη δυνατότητα τους να μεταβούν στο ‘’αλφαμέγα’’ και απόλαφσαν ένα εξαιρετικό αγώνα. Φυσικά το αποτέλεσμα δεν ήταν νικηφόρο για τους ‘’Azzurri’’ που στηρίζουν η Ελενα και ο Φίλιππος όμως δεν τους χάλασε και το τελικό 1-1 που αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για την ρεβανς.

Στο γήπεδο πήγαν με κασκώλ του Απόλλωνα αλλά και της Νάπολι και δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν με αυτά στις κερκίδες του σταδίου ‘’Diego Maradona’’.

Φυσικά φρόντισαν κατα την διαδρομή τους στο στάδιο να έχουν τα αυτιά τους κολλυμένα στην διαδικτυακή ραδιοφωνική μετάδοση του κρίσιμου αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας και η εξέλιξη του με τη νικη πρόκριση του Απόλλωνα τους έστειλε με πλατιά χαμόγελα στις κερκίδες του  σταδίου ‘’Diego Maradona’’.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από το οδοιπορικό της Έλενας και του Φίλιππου στην Νάπολη.