Η ήττα από την πρώην ομάδα του όχι μόνο «πλήγωσε» τον Henning Berg, αλλά τον έστειλε και στο….ανεργιακό

Μετά το χθεσινό αρνητικό αποτέλεσμα της ΠΑΦΟΣ F.C. η διοίκηση της ομάδας της Πάφου διέκοψε τη συνεργασία της με τον Νορβηγό προπονητή μετά από 9 μήνες από την έναρξη συνεργασίας. Σημειώνουμε ότι το συμβόλαιο του Νορβηγού ηταν για μέχρι τον Μάϊο του 2024.

Η ανακοίνωση της Πάφου

“Η ΠΑΦΟΣ F.C. ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας με τον κ.Henning Berg ως Προπονητής της Πάφος FC, με άμεση ισχύ. Το Σωματείο θα ήθελε να εκφράσει την ειλικρινή ευγνωμοσύνη του στον Henning Berg για το έργο του. Ο κ. Berg ήταν με την ομάδα από την αρχή της σεζόν 2022/23, οδηγώντας την σε πολλούς επιτυχημένους αγώνες και πετυχαίνοντας πολλά προσωπικά και συλλογικά ρεκόρ.

Παρόλο που ο Henning έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, η ομάδα πιστεύει ότι είναι καιρός να επιδιώξει άλλες ευκαιρίες. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί και πιστεύουμε ότι αυτή τη στιγμή και με αυτό το ρόστερ παικτών μπορούμε να αποδώσουμε πολύ καλύτερα. Η ομάδα χρειάζεται ένα σοκ για να πετύχει αυτούς τους στόχους και να ολοκληρώσει τη σεζόν σε μια θέση που θα της αξίζει.

Ευχαριστούμε τον Henning που συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία της ομάδας αυτή τη σεζόν και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο μέλλον.

Έχουμε μια ποιοτική ομάδα ποδοσφαιριστών και ένα αφοσιωμένο προπονητικό επιτελείο που θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η απόφαση για το διορισμό νέου Προπονητή θα ληφθεί εντός λίγων ημερών και θα ανακοινωθεί ανάλογα”.