Η Ανόρθωση “φρεναρε” τον Άρη με την ισοπαλία στο “αλφαμεγα” (στιγμιότυπα)

Οδυνηρή ισοπαλία για τον ΑΡΗ στον αγώνα κόντρα στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ και με την απώλεια των δύο βαθμών  έφθασε τους 61 έμεινε  στην 3η θέση και βρίσκεται πλέον στο -5β από τον ΑΠΟΕΛ με το τέλος του Α’ γύρου της φάσης των play off.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία»  ξεκίνησε τον αγώνα έχοντας την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ όμως δεν τα καταφερε.

Αντιθέτως η Ανόρθωση σε μία από τις λίγες επιθέσεις της, κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Παρουτη από τον Nikolic. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα στο 37′ λεπτό ο Guerrero πετυχαίνοντας το 0-1 για την ομάδα της Αμμοχώστου αποτέλεσμα με το οποίο έκλεισε το Α’ ημίχρονο.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου ο Άρης με τρεις αλλαγές (Kokorin, Szoke και Montnor στη θέση των Bengtsson, Brown και Nikolic) έγινε πιο επιθετικός και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 68′ λεπτό με κεφαλιά του Montnor.

Η ομάδα του Aleksey Shpilevsky μετά την ισοφάριση συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνας βάζοντας ολοένα και περισσότερη πίεση στην άμυνα της Ανόρθωσης με στόχο την ολική ανατροπή κάτι που τελικά δεν τα κατάφερε.

Το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: