Η Βιγιαρεαλ έτριξε τα ‘’δόντια’’ όμως η Λίβερπουλ αντέδρασε με ανατροπή και πάει Παρίσι.

Η Λίβερπουλ βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο τέλος του 1ου ημιχρόνου από την εξαιρετική  Βιγιαρεάλ, έκανε όμως την ολική ανατροπή και πανηγύρισε μια τεράστια νίκη με 3-2 στο «Estadio de la Cerámica» και εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό του Champions League.

Άγγιξε το όνειρο όμως τελικά δεν το έπιασε η Βιγιαρεάλ, αφού η Λίβερπουλ τρεχει ολοταχώς για το 7ο τρόπαιο Champions League! Το «κίτρινο υποβρύχιο» πήγε με σκορ παράτασης στα αποδυτήρια (2-0), όμως οι «κόκκινοι» έκαναν την ολική ανατροπή (2-3) και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League.

Τώρα, οι «Λιβερπουλιανς» περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι για να μάθουν ποιά από τις δύο ομάδες θα αντιμετωπίσουν στις 28/5 στο Παρίσι στον μεγάλο τελικό.

Η ομάδα του Jurgen Klopp μετά τη σημερινή της νίκη και σε συνδυασμό με το 2-0 του «Άνφιλντ» έγινε η 4η ομάδα που πιάνει διψήφιο αριθμό συμμετοχών (10) σε τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης.

Τα γκολ:

Στο 3ο λεπτό, ο Καπού έστρωσε στον Ντιά και εκείνος πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Στο 41ο λεπτό ο Κοκλέν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με καρφωτή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Καπού, διαμορφώνοντας το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 62ο λεπτό ήρθε η μείωση για την Λίβερπουλ, με τον Φαμπίνιο να εξαπολύει ένα φοβερό σουτ από διαγώνια θέση και να κάνει το 2-1.

Στο 67ο λεπτό ο Ντίας έφερε το ματς στα ίσια, αφού με μια σκαστή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Άρνολντ έκανε το 2-2.

Την ολική ανατροπή έκανε ο Μανέ στο 74′, ο οποίος αφού πέρασε τον Ρούλι, πλάσαρε σε κενή εστία και διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Στο τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές της Λιβερπουλ τρισευτυχισμένοι πανυγύρησαν μαζί με τους οπαδους τους που ταξίδεψαν στο γνωστο μας από τον αγώνα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ για το Europa League Estadio de la Cerámica. Ιδιαίτερα περιχαρής ο Jurgen Klopp τους ευχαριστεί εγκαρδια όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες.