Η γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, επικρατησε της ΑΕΛ με 3-0 σετ και πάει τελικό Κυπέλλου με στόχο το Double.

Ένα πραγματικό Λεμεσιανό ντέρμπι έγινε απόψε στο Θεμιστόκλειο Λεμεσού, στον 2ο ημιτελικό του  Final 4 του Κυπέλλου Πετόσφαιρας Γυναικών μεταξύ της Πρωταθλήτριας ομάδας του Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ και της RoboMarkets ΑΕΛ.

Διαφήμιση της γυναικείας Πετόσφαιρας απόλαυσαν απόψε στη Λεμεσό όσοι έζησαν τον αγώνα από κοντά αλλά και αυτοί που το παρακολούθησαν έστω από την τηλεόραση.

Παρόλο που η Πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ νίκησε με 3-0, κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν η επικράτηση αφού η ομάδα της ΑΕΛ αντιστάθηκε με πάθος κόντρα στις Γαλάζιες.

Το σκορ των 3 σετ αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. 26-24, 25-18 και 28-26.

Αυτό που έκανε τη διαφορά είναι η εμπειρία των πετοσφαιριστριών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ όταν υπάρχει πίεση σε ένα αγώνα (το έκανε άλλωστε στον ‘’τελικό’’ Πρωταθλήματος όταν γύρισε το παιγνίδι με την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ από 0-2 σε 3-2) και φυσικά η σωστή διαχείριση του coach Γιάννη Γιαπάνη.

Τώρα οι Γαλάζιες έχουν μπροστά τους αύριο στις 20:00 την πρόκληση της κατάκτησης του Κυπέλλου κόντρα στην ομάδα που πάλεψε μέχρι το τέλος για το Πρωτάθλημα την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Νίκησε τη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ με 3-0 στον άλλο ημιτελικό). Αν τα καταφέρουν οι πετοσφαιρίστριες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα πετύχουν το Double μετά από 5 χρόνια αφού η τελευταία φορά ήταν το 2017.

Αναμένουμε όλοι ένα σουπερ τελικό αύριο μεταξύ των 2 κορυφαίων ομάδων του Πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου.

Δείτε Φωτορεπορταζ μετά το τέλος του αγώνα: