Η Νέα Σαλαμίνα νίκησε την Δόξα και ανεβαίνει βαθμολογικά (στιγμιότυπα)

 

Αλλη μια νίκη και άλλους τρεις βαθμούς πρόσθεσε η Νέα Σαλαμίνα αφού κατάφερε να κερδίσει την Δόξα Κατωκοπιάς με 2-0. Ντιακιτέ και Ντορεγκαράι οι σκόρερ των «ερυθρολεύκων» που μένει στα ψηλά της βαθμολογίας και φθάνει τους 18 βαθμούς με όπλο την έδρα της εκεί όπου παραμένει αήττητη.

Η Δόξα «προδόθηκε» από την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Σισκόφσκι το ξεκίνημα του δευτέρου ημίχρονου

Προσπάθησε να αιφνιδιάσει η Δόξα την Νέα Σαλαμίνα με την έναρξη του αγώνα αφού ο κ Πετράκης παρέταξε την ομάδα του με 3 αμυντικούς και 5 παίκτες στην μεσαία γραμμή. Η Δόξα μάλιστα σε αυτό το διάστημα και μέχρι ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας να καταφέρει να αλλάξει την παράταξη της ομάδας του η ομάδα της Κατωκοπιάς έχασε δυο πολύ καλές φάσεις μια με τον Κλεόφιλο το σουτ του οποίου έδιωξε σε κόρνερ ο Μελίσσας στο 4 λεπτό ενώ λίγα αργότερα ήταν η σειρά του Ασάντε να απειλήσει με τον τερματοφύλακα και πάλι των «ερυθρολεύκων» να διώχνει σε κόρνερ. Μετά το 20λεπτο ήταν η Νέα Σαλαμίνα που κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα αφού έφτιαξε και σπατάλησε όμως δυο πολύ καλές φάσεις. Η πρώτη σε σέντρα του Λέουκο κεφαλιά του Ντορεγκαράι έφυγε λίγο άουτ ενώ ένα λεπτό αργότερα από την κούρσα του Νάρσιγκ έστειλε την μπάλα στον Κονέ το σουτ όμως έστειλε την μπάλα μακριά από την εστία του Σισκόφκσι.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν καθώς στο πρώτο λεπτό ο Σισκόφσκι είδε την κόκκινη κάρτα καθώς ο τερματοφύλακας της Δόξας στην προσπάθεια του να ντριμπλάρει τον Ντουρμισάι έχασε την μπάλα και ανέτρεψε στην συνέχεια τον επιθετικό της Νέας Σαλαμίνας με τον Κυριάκο Αθανασίου να τον αποβάλει σωστά. Η συνέχεια ανήκε στους «ερυθρολεύκους» οι οποίοι και πίεσαν αλλά και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Χρειάστηκε οι «ερυθρόλευκοι» να περιμένουν την συμπλήρωση 68 λεπτών για να καταφέρουν να πανηγυρίσουν το πρώτο γκολ. Ηταν η σέντρα που έγινε από τον Νάρσιγκ και ο Ντιακιτέ που είχε προωθηθεί κατάφερε με κεφαλιά να νικήσει τον Αντωνίου και ανοίξει το σκορ για την Νέα Σαλαμίνα. Λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Ντορεγκαράι από το σημείο του πέναλτι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για τους ερυθρολεύκους και θα κλειδώνει τους τρεις βαθμούς. Κίνηση από τον Λέουκε που ανατράπηκε στην περιοχή και ο κ Αθανάσιου έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Αργεντίνος ανέλαβε την εκτέλεση έκανε το 2-0 με τον φορ των «ερυθρολεύκων» να φτάνει τα 7 τέρματα.

Ετσι οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να παραμείνουν αήττητοι στην έδρα τους και να συνεχίζουν να κοιτούν ψηλά, από την άλλη η Δόξα παρουσιάστηκε βελτιωμένη αλλά και πάλι δεν κατάφερε να πάρει βαθμό και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας

5η νίκη για την Νέα Σαλαμίνα στην φετινή χρονιά τέταρτη στην έδρα της και συνεχίζει να κοιτά πιο ψηλά.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μελίσσας, Σεργίου, Ντάτκοβιτς, Νάρσινγκ, Μπεχαράνο, Καρλίτος (57’ Μιγκελίτο), Κονέ, Παπαγεωργίου (45’ Ντουρμισάι), Ντορεγκαράι, Λέουκο, Ντιακιτέ.

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ: Σισκόφσκι, Τρούγιτς, Ναμπί, Κλεόφιλο, Αντωνιάδης, Μούσα, Κυριάκου Χ., Πούριτς, Ασάντε (50’ Αντωνίου), Ντζιέντζιε.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: