Η ΟΜΟΝΟΙΑ κοίταξε στα ‘’μάτια’’ την μεγάλη Manchester United όμως δεν έκανε το θαύμα

Η Ομόνοια έβαλε δύσκολα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφου την κοίταξε στα μάτια και στο πρώτο μέρος ήταν μπροστά με 1-0 χάρη στο γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ, αλλά ο Μάρκους Ράσφορντ μπήκε στο δεύτερο μέρος, είχε δυο γκολ και μια ασίστ και ηγήθηκε στη πολύ δύσκολη νίκη των Κόκκινων Διαβόλων με 3-2.

Το ”Τριφύλλι” «άγγιξε» το θαύμα, έκανε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στο «μεγαθήριο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως στο τέλος γνώρισε την ήττα

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ όπως ήταν αναμενόμενο είχε τον έλεγχο και πίεζε την άμυνα των γηπεδούχων με τον Φαμπιάνο να μετρά 2 εξαιρετικές αποκρούσεις. Οι Κυπελλούχοι προηγήθηκαν στο 34′ στην πρώτη τους φάση. Στο 34′ ο Μπρούνο έκλεψε τη μπάλα, την «κουβάλησε» μέχρι την αντίπαλη περιοχή, την έδωσε στον Ανσαριφάρντ, ο οποίος εκτέλεσε τον Ντε Χέα εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών των οπαδών των ’’Πρασίνων’’.

Στο 53′ ο Ράσφορντ έφερε το ματς στα ίσα με εξαιρετικό πλασέ εκτός περιοχής, στο 63′ έδωσε έστρωσε τη μπάλα στον Μαρσιάλ με τακουνάκι και ο Γάλλος με δυνατό σουτ σημείωσε το 1-2.

Στο 84′ ο Κριστιάνο Ρονάλντο με εξαιρετική μπαλιά έδωσε έτοιμο γκολ στον Ράσφορντ, ο οποίος έδωσε αέρα δυο γκολ στην ομάδα του. Στο 85′ ο Παναγιώτου μείωσε σε 3-2, το οποίο έμεινε μέχρι τέλους.