Η Ομόνοια έριξε τριάρα στην ΑΕΛ και μείωσε στο -4 από την κορυφή (στιγμιότυπα)

Την ισοπαλία 2-2 του ΑΠΟΕΛ με τον Απόλλωνα στο «Αλφαμεγα» για την 17η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος εκμεταλλεύτηκε η Ομόνοια. Το «Τριφύλλι» επικράτησε εντός έδρα με 3-1 της ΑΕΛ.

Σπουδαία η νίκη για την Ομόνοια αφού ανέβηκε στους 35 βαθμούς, μειώνοντας την απόσταση από την κορυφή στους 4 βαθμούς.

Στο 26ο λεπτό ο Κούσουλος άνοιξε το σκορ για την Ομόνοια, ενώ ο Λοΐζου έκανε το 2-0 στο 39ο λεπτό.

Ο Λοΐζου στο 48’ έκανε το 3-0 ενώ ο Μεντόγεβιτς στο 89’ μείωσε σε 3-1 με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Με πολλά λάθη και αρκετά φάουλ ξεκίνησε ο αγώνας, με την Ομόνοια να καταφέρνει να ανοίξει το σκορ στην πρώτη της μεγάλη φάση. Συγκεκριμένα στο 26ο λεπτό ο Μπέζους εκτέλεσε το φάουλ και ο Κούσουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Στο 28’ ο Μακρής έπιασε το σουτ και ανάγκασε τον Ουζόχο να απομακρύνει σε κόρνερ, ενώ ακολούθησε μια κεφαλιά του Κολιά που δεν βρήκε στόχο και ένα μακρινό σουτ του Σεμέδο.

Στο 39’ ο Σεμέδο έκανε μια εξαιρετική ενέργεια, βρήκε τον Λοΐζου ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 2-0.

Στο 44’ ο Λοΐζου έχασε τρομερή ευκαιρία αφού δεν πλάσαρε σωστά αφού δεν είχε καλή εικόνα για το που είναι η εστία.

Στο 48’ ο Λοΐζου μετά από ασίστ του Σεμέδο έκανε ένα όμορφο συρτό σουτ και έγραψε το 3-0.

Στο 56ο λεπτό ο Λανγκ από κοντά με προβολή και υπερένταση έστειλε την μπάλα έξω μετά από μια καλή εκτέλεση κόρνερ. 2 λεπτά μετά ο Λοΐζου έπιασε ένα δυνατό σουτ αλλά με παρέμβαση του Ολιβέιρα η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 65’ ο Αλιούμ ξέφυγε από τα μαρκαρίσματα με καλή ενέργεια, αλλά το σουτ του ήταν κακό.

Στο 67’ ο Ουζόχο είχε μια πολύ καλή απόκρουση σε κοντινό σουτ του Σέρνιτς, ενώ στην εκτέλεση η κεφαλιά του Μεντόγεβιτς έφυγε έξω.

Στο 74’ ο Αμό είχε μια εξαιρετική ενέργεια και λίγο έλειψε να πιστωθεί την πρώτη του ασίστ.

Στο 86’ ο Φράνσον από εξαιρετική θέση, έκανε ένα άστοχο σουτ. Ενα λεπτό μετά ο Συλβέστρος έπιασε ένα καλό σουτ με τον Ουζόχο να απομακρύνει σε κόρνερ.

Ο Μεντόγεβιτς στο 89’ μείωσε σε 3-1 με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ουζόχο, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο (75’ Λέτσιακς), Σεμέδο (69’ Αμο), Λοΐζου, Αλιούμ, Λάνγκ, Κούσουλος (81’ Μπασιρού), Μίλετις, Χαραλάμπους (Φράνσον), Μπέζους (69’ Σίμιτς).

ΑΕΛ: Ολιβέιρα, Φραντζής, Μπάστο, Μεντόγεβιτς, Σέρνιτς, Μορέιρα (63’ Ανδρέου), Μακρής (79’ Σιλβέστρος), Κολιάς (63’ Μεντόζα), Τζάλμα, Γερολέμου (79’ Θεμιστοκλέους), Ντέγοεστ (79’ Σωτηρίου).

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: