Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ανδρών ενόψει Ρωσίας

Με προπόνηση στο Στάδιο “N. Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή” άρχισε  προετοιμασία η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών για τον εκτός έδρας αγώνα της Πέμπτης με τη Ρωσία.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε διάφορα γκρουπ με τους ποδοσφαιριστές να ακολουθούν πρόγραμμα ανάλογα με τον χρόνο συμμετοχής που είχαν με τις ομάδες τους το Σαββατοκύριακο.

Η προετοιμασία στην Κύπρο θα ολοκληρωθεί το πρωί της Τρίτης και νωρίς το απόγευμα, η αποστολή της Εθνικής μας θα αναχωρήσει για την Αγία Πετρούπολη, εκεί όπου την Πέμπτη στις 19:00 θα αγωνιστεί με την Εθνική Ρωσίας.

Την πρώτη του προπόνηση με την Εθνική Ανδρών πραγματοποίησε και ο τερματοφύλακας Ιωκείμ Τούμπας. Παρόντες στην προπόνηση και οι Εφραίμ, Μάριος Ηλία.

Στην αποστολή για τη Ρωσία θα συμμετάσχουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Ιωκείμ Τούμπας, Νεόφυτος Μιχαήλ, Δημήτρης Δημητρίου, Μάριος Δημητρίου, Πάρης Ψάλτης, Στέλιος Ανδρέου, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Αντρέας Καρώ, Μάριος Αντωνιάδης, Φάνος Κατελάρης, Νικόλας Ιωάννου,  Κωνσταντίνος Λαϊφης, Ανδρέας Αβραάμ, Ραφαήλ Μάμας, Κωστάκης Αρτυματάς, Ματία Σπόλιαριτς, Γρηγόρης Κάστανος, Μαρίνος Τζιωνή,  Γιώργος Εφραίμ, Μάριος Ηλία,  Ανδρόνικος Κακουλή, Λοϊζος Λοϊζου, Φώτης Παπουλής και Πιέρος Σωτηρίου.